היי לכם.

היי לכם.

כבקשת אופ אופטימי לשתף קצת. וגם בגלל שמלא זמן לא כתבתי כאן אכתוב מה שאני כרגע מרגיש. . ישבתי על הצאט היום למעלה משעתיים וראיתי אנשים חולי מין שמנסים לכנע ולשדל אותי ועוד רבים כמוני . בגלל שנכויתי לפני איזה חודשיים ממישהו מהצאט היום אני יותר זהיר. אך הלכו שעתיים כלא היו ולא הרווחתי כלום. רציתי לשתף אותכם ולספר על אנשים הכוונה בעלי מקצועות אליהם אני נמשך במיוחד שהם בדרך כלל : (רק צעירים עד גילי) מורים,מוכרי פלאפל, צבעים ושיפוצניקים למיניהם, מוכרים בחנויות בגדים , ומלצרים. אנשים אליהם אני ממש לא נמשך: נהגי אוטובוסים , ספרים , מוכרי מכולת , מנהלים (כללי) עובדים בסופר , ו...רבנים (בעלי זקנים גדולים) . כמובן בלי לפגוע באף אחד. אז האם יש לכם גם בעלי מקצועות אותם אתם אוהבים או נמקכים. שתפו אותי. נ.ב. אני כותב מנייד אז יתכנו שגיאות. אוקי ? סבבה. אוהב את כולם מלט מלא. ו...מותר להתכתב איתי במסרים אני משתדל להחזיר תגובות. יאללה ביי. אוהב.

אני אוהב

את הסגנון כתיבה שלך. אתה חמוד. את התגובה אשלח לך במסר אחרי שתענה על המסר האחרון.

המדליק22

New member
אשתף גם קצת

תקופה קצת לחוצה,ישיבה מול ספריםוסיכומים המון שעות כל יום.
גם אצלי אותו דבר,הרבה אנשים שמחפשים רק להנות מבלי להתעניין קצת במה אתה עושה בחיים ומה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי,מעניין אותם רק להכניס אותך למיטה.
אחרי המון שנים שלא רציתי ולא חשבתי בכלל על קשר עם בחור
קבלתי סטירת לחי מצלצלת שנתנה לי קצת לחשוב ולהבין שלא קל לקחת החלטה כלשהי וצריך לחשוב על כל צעד שעושים,וכמו שאומרים תמיד החיים זה לא שחור לבן לצערנו
עכשיו אני לבד רחוק מהכל ומנסה לעכל
את החוויה שעברה עליי.אני שמח שעכשיו אני מרגיש יותר טוב
אחרי תקופה מגעילה ביותר שעברה עליי.

brokenheart4

New member
שלום לך יקירי

אני יכול לספר לך שיש המון חוויות לא נעימות מאתרי הכרויות. אכן גם אני יצאתי לכמה דייטים שלא הובילו לשום מקום. אני חושב שמציאת בן זוג בצורה הטובה ביותר זה דרך חברים שמכירים מישהו אחר שהוא גם מחפש בן זוג. נכון במיוחד כשמדובר בדתיים אז קשה יותר אם לא אפשרי בכלל. אני יכול להמליץ על הקבוצה בפייס : הומואים בארון זאת קבוצה סגורה רק לקהל הדתי.
אני יכול לספר על כך שהבן זוג האחרון שלי, הוא היה דתי כיפה סרוגה, הכרתי אותו באתר הכרויות . האמת שלא האמנתי שיש אנשים נורמליים בצא'ט. ישנם אנשים נורמליים שמחפשים זוגיות, הם מיעוט אבל הם גם האיכות. צריך פשוט לחפש. ואם לא מחפשים לפעמים זה גם מגיע לבד בזמן שלו.

בברכה,
אלדד.

למעלה