היי לכם

Hagay35

New member
היי לכם

רציתי לשתף אותכם פשוט שגיליתי על עצמי שאני ברגע שהיצר עובד,אן בעיה לקבל פינוק מגבר זה פשוט שחרר אצלי כוחות למינהם ,אחרי זה הרגשתי לא הכי טוב עם עצמי לא בגלל שזה היה גבר יכל להיות גם אישה באותו סיטואציה. כנראה שיש לי עולם דמיון עשיר ובמציאות למרות שמין עם אשה זה כיף ,יש תחושות כלשהן. ב. מישהו מכיר רב צדיק מקובל ממש ירא שמים בכדי שהוא יבדוק אצלי את נושא הזוגי וישחרר חסימות או כל מיני עכובים. מה אתם אומרים על כך? תודה לכם

Nחמן

New member
אני יכול להשיב רק בכללות

מפני שאינני מבין גדול בעניין זה ובוודאי לא בר סמכא. לכל אדם יש יצרים ויצר המין (אצל הגבר) ביניהם נועד בדרך כלל לזוגיות עם אשה. יש כאלה, שהנטייה שלהם היא דווקא לבני מינם. מדבריך בעבר לא ברור לי לאיזה צד אתה נמשך יותר. יתכן, שהמשיכה שלך היא יותר לכיוון הנשי ואילו המשיכה לגברים היא בגדר הרפתקאה ואולי להיפך. הפניתי אותך כאן בעבר לאתר "כיפה" ליעוץ פסיכולוגי ראשוני עם ד"ר צבי מוזס. אני יכול לגלות לך, שיש סינכרון בריא מאוד בינו לבין ארגון הו"ד. ד"ר מוזס הוא לא רק פסיכולוג אלא גם תלמיד חכם וגם חכם. הוא לא ינסה למשוך אותך לכיוון המנוגד לטבע הרגיל שלך וגם לא יציע לך "יפולי המרה בגרוש" אך במחירים, שיפשיטו ממך את העור (ואולי גם היד...). יעוץ אינטרנטי ראשוני לא עולה כסף ורק לאחר מכן תשקול אם שווה לפנות אליו לייעוץ מלא בתשלום (ה"זק"לא יהיה יותר מאשר 1,000 ש"ח לכל הפגישות). בינתיים אתה יכול לפנות גם לארגון הו"ד (ראה קישור בהודעתם) ולבטח יכוונו אותך למקום הנכון. יותר מזה אינני חושב, שמישהו יכול לעזור לך, אבל אם באמת אתה מרגיש לא טוב מפינוק של גבר, ותר על הפינוק הזה ומצא לך פינוקים אחרים. אין לי מתכון להרגשה טובה מלבד נסיון שחרור ממתחים אבל יתכן, שהגורמים להם אינם קשורים דווקא לפעילות המינית.

למעלה