היי לכם.

היי לכם.

אני לא מבינה כל כך בעולם התקשור והרוח. עם זאת הייתי מעוניינת לדעת אם מתקשר יכול רק דרך המסך לגלות עליי דברים מבלי שאני חושפת אותם פנים מול פנים או בתמונה,זה באמת אפשרי? תמיד לא הלכתי למתקשרים\אסטרולוגים וכדומה כי אני קצת מרגישה אי נוחות להיוועץ על העתיד שלי או על דברים שכנראה לא דיברתי\אדבר עליהם עם בן אנוש בחיי. לפעמים נראה כי קל יותר אילו בן אדם פשוט רואה אל תוך הנשמה בלי מילים ויכול לייעץ.

doingood

New member
לייעץ באיזה עניין?

אפשר לראות נשמות. אשמח שתצרי איתי קשר ושנראה אם אוכל לעזור לך, אם את מעוניינת. את מדברת על חוויות רוחניות?

ינוקא1

New member
הוא יכול

גם בלי שתגידי כלום , לקבל את מה שנותנים לו לדעת. הוא לא יכול לדעת "הכל". כמו כן ככל שאת מאפשרת לעצמך "להיפתח" יותר הוא גם יקבל יותר. זה כאילו את משחררת לו קצה חוט. הדבר החשוב הוא ההבנה שתיקשור לעולם לא פותר בעיות. מה שפותר בעיות זה ביטחון ואמונה. תקשור עוזר קצת להבנה שהחיים שלנו מכוונים ושיש משהו שמשגיח עלינו מלמעלה וזה עוזר. האופי של האדם איתו מתייעצים יותר חשוב מאשר זה ש"הוא ידע בלי שסיפרתי לו". בסופו של דבר ההחלטות הטובות עבורך באות אליך מבפנים , ומתקשר טוב לא יחליט במקומך , אלא יתן לך את הכלים להחליט בעצמך.

מומלץ להפעיל שיקול דעת..

אני כמובן מצטרפת בפה מלא לדעות חבריי כאן, רק עוד חצי מילה - אנא, תזכרי שתקשור אינו תחום שאפשר להוכיח בו את ההתמחות של מטפל. כל וץ יכול להגיד לך שהוא מתקשר עם כל אחד. מי שיש לו כריזמה וקצת שכל בראש יכול גם לשכנע אותך בדברים על עצמך שלא חשבת עליהם ואולי אפילו לייצר מציאות דרך השכנוע הזה, עבורך. תקשור, כמו ריפוי, לא מגיע רק מהמתקשר אלא גם מהדהוד הרמוני בין מטפל למטופל. לכן, עשי לעצמך טובה, וביחרי מטפל שאת מרגישה אליו אהבה ואמון ואז תני אמון במה שהוא אומר לך... אל תשכחי שבתחום הזה - במיוחד תקשור, יש הרבה אנשים שרואים ושומעים מסרים שהם לא מפרשים כראוי (אני מנסה ללכת מסביב למילה שרלטנים, כי אני אישית מתקשה להאמין שמישהו עושה את עצמו מתקשר, יותר סביר בעני שמישהו חושב שהוא מתקשר אבל הוא לא עושה את זה כמו שצריך...) אגב, את doingood אני מכירה אישית משנים, לטעמי הוא מתקשר מדוייק ומטפל מצויין, ואם את מחפשת המלצה אישית אני יכולה להמליץ עליו. זה לא אומר שהוא יתאים לך, אבל זו בהחלט המלצה להרים אליו טלפון ולבדוק אם הוא נשמע לך מתאים וראוי לאמונך... בהצלחה

תודה על ההמלצות

ולdoingood אני לא מחפשת חוויות רוחניות אלא יותר כלים שיעזרו לי לייצר שמחה ואושר בחיי. זה כללי מידי,אני יודעת אבל חוויות שעברתי בעבר הרחוק עיצבו אותי למה שאני היום. פסימיסטיות והרס מחשבתי עצום ומודע יש לומר. ניסיתי פעמים רבות חשיבה חיובית ושינון,עשיית טוב כדי להרגיש טוב וכו. יכול להיות שצדיק ורע לו הוא משפט שמאוד תופס עבורי.

למעלה