היי לכם

lomovan

New member
היי לכם

שלום ..רציתי לשאול כמה שאלות ברשותכם ואשמח לקבל תשובות מבחינתי שתהיה שורה קצרה על כל שאלה כתשובה ,פשוט שאלות שאני לא אוכל לדעת לעולם לבד ,וכמובן תודה 1.פעם מישהו כאן ראה מפה של מישהי והניח לפי דעתו שהיא עובדת כאחות בבית חולים ? איזה זוויות בין כוכבים יכולים להעיד על קריירה של פסיכולוגיה או אחות או עובד סוציאלי? ללא קשר לאופק 2.איך יודעים אם יש זווית קשה בין הירח לנוגה? 3.מה ההבדל בין ירח בסרטן לירח בדגים ? האם הדגים באמת רגישים יותר ? 4.האם יש קשר בין שירה לירח בסרטן ? כי כבר נתקלתי בהמון זמרות עם ירח בסרטן .. 5.יש מקומות שרשום בהם שתומאס אדיסון עם אופק עקרב (למשל הספר של טלילה סטן) ויש אתרים באנגלית שרשום אופק קשת מישהו יודע אולי מה נכון יותר ? לפי הקריירה או האישיות שלו? 6.מה יכול להשפיע יותר על הקריירה של האדם האופק או הירח? כי אני מכיר מישהו עם ירח דגים שממש פסיבי וביישן וקשה לו לעשות דברים בחיים. תודה רבה רבה לכם ..תשובות ענייניות יתקבלו בברכה, אם תראו שהשאלות שלי מיותרות אפשר למחוק. פשוט אין מקום אחר לכתוב רק כאן וממש מעניין אותי לדעת.

roigr

New member
תשובות

1. המון המון דברים - זה לא קשור בהכרח לאופק, לזווית ספציפית, או לכוכב. זה יכול להיות שילוב של כוכב+זוית, סתם קומבינציה, או כל דבר אחר.רוצה דווקא זווית לדוגמא - 120 בין שמש לפלוטו. אבל זה יכול להגיד גם 100 דברים אחרים. תלוי במפה. 2.איך יודעים אם יש זווית קשה בין הירח לנוגה? זווית קשה היא 90, 45, 180 מעלות באופן הכי קלאסי. אם אחת מהן קיימת בין ונוס לירח - זה נקרא זווית קשה ביניהם. 3.מה ההבדל בין ירח בסרטן לירח בדגים ? האם הדגים באמת רגישים יותר ? שניהם רגישים, אבל באופן אחר - סרטן יהיה יותר טבעי, ילדותי, חביב, חברותי במובן הכי פשוט של המילה, וכו'... דגים יהיה יותר עדין, אולי מוזר, קצת מסטול, מנותק או מעופף, יכול להיות יותר רגשן כלפי מוסיקה (אבל זה לא אומר שהוא יותר רגיש. זה עניין של הגדרה). זה מאוד תלוי, אבל באופן כללי - הסרטן יהיה יותר ברור בתגובות שלו. 4.האם יש קשר בין שירה לירח בסרטן ? כי כבר נתקלתי בהמון זמרות עם ירח בסרטן .. יכול להיות, בגלל החיבור לרגש, אומנות ואולי לנוסטלגיה. 5.יש מקומות שרשום בהם שתומאס אדיסון עם אופק עקרב (למשל הספר של טלילה סטן) ויש אתרים באנגלית שרשום אופק קשת מישהו יודע אולי מה נכון יותר ? לפי הקריירה או האישיות שלו? אין לי מושג. 6.מה יכול להשפיע יותר על הקריירה של האדם האופק או הירח? כי אני מכיר מישהו עם ירח דגים שממש פסיבי וביישן וקשה לו לעשות דברים בחיים. אין דבר כזה - לא מבודדים שום דבר, ולא שוקלים שני דברים זה מול זה.

למעלה