היי לכם!

stars blanket

New member
היי לכם!

זה זמן רב שאני מוצאת את עצמי מהרהרת במושג הזה `ייעוד`. אני מאמינה שלכל אדם על האדמות יש ייעוד מסוים. איך אני יכולה להבין מהו הייעוד שלי? האם הדת יכולה לספק לי תשובה או לתת לי קצה חוט? אם כן, איך? אם יש לכם מה לשתף בנושא אני אשמח..

salt of earth

New member
היי כוכב ../images/Emo9.gif

ייעוד זה יכול להיות כל דבר... השאלה "מה היא המטרה של החיים שלנו?" או "מהו התפקיד שלנו בעולם" זאת שאלה שמעניינת כל אדם באשר הוא וגם אותי היא מעניינת. כנוצרים יש לנו כמה ייעודים: חלק מבשרים, חלק מלמדים, חלק משרתים את אלוהים... אבל כוווווולם מקיימים את הייעוד שלהם בתרומה לגוף המשיח הלוא הוא הכנסייה שבראשה עומד המשיח. לגבי הייעוד שלך ספיציפית, זה משהו שתצרכי לברר עם עצמך. הרבה נזירים ונזירות למשל שקיבלו על עצמם את נדר הנזירות עשו זאת כי האמינו שזה הייעוד שלהם בחיים, חלקם מעידים כי בתוך תפילה והתייחדות עם אלוהים הם קיבלו את הקריאה הזאת... אני אישית מאמינה כי לאלוהים יש תוכנית עבור כל אחד מאיתנו, דרך התפילה ודרך ההתקרבות לאלוהים נוכל להבין מה התוכנית שלו עבורנו

ד ר א ל

New member
שלום סטארס

לפי דעתי ייעודם של כל בני האדם דומה. והוא: להיות מאושרים. נדמה לי שזה חפצו של אלהים, שנהיה מאושרים. מה דעתך, מה יעשה אותך למאושרת? יש אנשים שיגידו שאדם שמצליח לקבל כל הקורה לו בשמחה, בתודה, בברכה, הוא אדם מאושר. דת היא עוד אחת מהדרכים לקבל כל הקורה לך בשמחה, בתודה, בברכה, עם חיוך רחב. אבל לא כל דתי הוא כזה.. אפשר לומר שמיעוט קטן מאד מצליח ליישם

למעלה