היי לכם :)

just ortal

New member
היי לכם :)

אני מאוד מעריצה את כריסטינה אמנם אני לא כותבת פה אבל אני תמיד קוראת את ההודעות שלכם ובאמת אוהבת מאוד את כריסטינה. רק שבחודש האחרון לא יצא לי לקרוא כאן אז יש לי שאלה: זה נכון שכריסטינה בהיריון או שזאת רק שמועה? ועוד שאלה,אני לא קוראת פה המון זמן ולכן אני לא בטוחה,יש פה כמה שפגשו את כריסטינה איכשהו?ואם כן,אתם יכולים לספר על הפגישה?

chen349

New member
תשובות :]

אממ יש כאלה שאומרים שזה נכון וכאלה שלא.. אז פשוט צריך לחכות ולראות אם זה באמת נכון.. נקווה שהיא באמת בהריון :] ואני אישית לא פגשתי אותה... הלוואי והייתי פוגשת אותה :]] שבת שלום :]

shay08

New member
דרושות שתי תמונות

מישהו יכול להעלות את התמונות של הבמה של BACK TO BASICS TOUR ואת התמונה של הבמה של STRIPPED TOUR באיכות טובה++.. תודה

shay08

New member
../images/Emo208.gif

אתם יכולים להעלותלי את שתי התמונות האלה, בבקשה?

PinkHippo

New member
למרות שכבר ענו לך, בא לי לענות גם ../images/Emo3.gif

כריסטינה ככל הנראה בהריון, זו שמועה שחורשים עליה כבר כמה חודשים בכל העיתונים, מהדורות של חדשות בידור גם בארץ, אתרי סלבריטי, בלוגים וכו'... וכשחורישם שמועה כל כך הרבה היא בדרך כלל מתבררת כנכונה
מה גם שבזמן האחרון אנחנו רואים אצל כריסטינה התנהגות שאופיינית לאישה בהריון-היא ביקשה מג'ורדן שיביא לה דונאטס ברגע שהם נחתו בסידני
, היא בכתה במהלך הופעה..חוץ מזה, כל התלבושות לחלק האסייתי של הטור הנוכחי-באק טו בייסיקס טור הוחלפו לבגדים קצת יותר רפויים באיזור הבטן- מה שגורם לנו לחשוד עוד יותר. בכל מקרה, כריסטינה עדיין לא אשירה, והיא מתחמקת מלענות תשובה ברורה בראיונות.. אבל כן, ככל הנראה היא בהריון, ואני מאמינה שאנחנו נקבל תשובה רשמית בחודש-חודשיים הקרובים
ולשאלה האחרונה, אין פה אף אחד בפורום שפגש אותה, נעמה [מנהלת הפורום-NoWords] היתה בהופעה שלה בלונדון, אבל היא לא פגשה אותה.

just ortal

New member
תודה לכם על התשובות >>>

אתם ממש מקסימים. אתם פורום מדהים וכיף לי לקרוא כאן. אז תודה על התשובות ואני מאוד שמחה לדעת שכנראה כריסטינה בהיריון :) ובקשר לפגישה,אההה הבנתי.אוקיי.

למעלה