היי לכם

מורן 1986

New member
היי לכם../images/Emo9.gif

קודם כל
הצורה
שבה גילתי
את הפורום הזה קצת מצחיקה
אבל לא משנה
יש לי
שאלה
קרה לכם שראיתם
רוח
ואם כן
מה עשיתם בנידון
תודה

Dark faith

New member
היי מורן...

מפורום השבט רייט? בכל אופן, יש כאן אנשים בפורום שמסוגלים לראות ולשמוע רוחות, או אפילו להרגיש בנכחותם. ומה אפשר לעשות בנידון?...אני לא חושבת שהרבה. סך הכל רוחות אינן מזיקות (לרוב), לעיתים הן אפילו אוהבות ל"השתובב" (כן כן מהמילה שובבות
).

סהר ס

New member
היי...

אני חדשה כאן ויש לי אמא ואחות (קטנה) שיכולות לראות רוחות ודברים דומים והייתי שמחה לחלוק עם כולם את החויות!

את מוזמנת לחלוק בכייף...

את לא רואה דברים גם כן? רק אימך ואחותך הקטנה?..חחח... בת כמה היא אגב? אני התחלתי לראות בגיל 6-7 ככה ממש בצורה משמעותית ואימא שלי ואחותי גם רואות וגם בת דודה שלי...משפחה שכזאת

guy861

New member
...

היי חמודה תראי אני ראיתי רוח, האמת שכל פעם מחדש שאני חושב על זה אני לא מאמין שזה באמת קרה אבל קרה כמה שאני ינסה לרוח מזה ולהכחיש את זה ומאותו מקרה התחלתי להאמין שבאמת רוחות קיימות וזה זה סתם חרטות שאנשים שחסרי חיים מאמינים בהםם אז ככה אני יספר לך בקצרה את מקרה שבו הופיעה לי הרוח יש לי בעיה חמורה בכל העניין שקשור לחלומות , אני כל הזמן רואה חלומות שמתגשמים במציאות יום לאחר מכן , ראיתי דברים זוועתים כל מיני פיגועים תאונות דרכים, שטפונות וכ"ו האמת אני מעדיף לא לדבר על זה כי מדכא אותי ומעציב אותי כל פעם מחדש ,ותראי עד לפני שנה לא הייתי מסוגלח לספר את זה לאף אחד לשפוך את הלב ולהוציא את זה החוצה ולשתף מישהו עד שיום אחד ראיתי חלום ממש זוועתי זה היה פשוט סיוט , ואחרי אותו חלום לא הייתי מסוגל לצאת מהבית והסתגרתי בפינת החדר שומם ודומם לא הוצאתי מילה מהפה ... ואמא שלי שאלה אותי מה קורה וזה .. בהתחלה התחמקתי אבל בסוף פשוט סיפרתי לה כל חלק וחלק ועל כל חלמות וזה בתחלה הייתי בטוח שהיא לא תאמין לי כי זה לא נשמע מציאותי ונורמלי אבל דווקא אמא שלי הפתיעה אותי היא הקשיבה בסקרנות שכזאת היא ממש התעניינה וסיפרה לי שגם לה זה קורה לפעמיים , מאותו יום התחלתי לשתף אנשים בחלומות הזויים והזעוותים האלו שהכניסו אותי לפעמיים למצב נפשי קשה. טוב חיחי נגיע להעניין של הרוח אז ככה : שהייתי בן 11 נשארתי לבד בבית כזה הורים שלי הלכו לעבודה בלילה עבדו לילות באותו זמן , בלילה נרדמתי בחדר של אחי שהיה אהוב עלי כאילו החדר וראיתי חלום ממש מוזר בחלום הזה הופיעה מין אדם כזה שהיה עטוף בגלימה שחורה שכזאת ושכיסו את פניו והוא החל להתקרב אלי ושמתי לב שהוא עף באוויר ולא היו לו רגליים אבל ידיים כן והתחלתי לחקור אותו כזה באותו זמן שהוא עשה את דרכו לקראתי ושהוא הגיע אלי הוא תפס אותי בגרון והתחיל לחנוק אותי התחלתי לצרוח .. וזה לא ממש עזר הוא המשיך בשלו ופתאום כזה התעוררתי מהחלום ולא היה לי אוויר לא יכלתי לנשום והרגשתי שמישהו תופס אותי בגרון ולא נותן לי לזוז ניסיתי לצעוק ( עזוב אותי הצילו כל מיני קריאות כאלו)וזה לא משמ עניין אותו ולפתע שמתי לב שאני בעצם תופס את עצמי בגרון וחונק את עצמי .. ושניסיתי לשחרר את הידיים מהגרון פשוט לא הצלחתי כאילו מישהו הפעיל כוח חזק על הידיים ולפתע הוא הופיע כזה ושראיתי אותו הוא היה בדיוק שני טיפות מים דומה לרוח מהחלום זה היה הזוי ונכנסתי להלם טוטאלי לשוק רציני והחתי להאבק איתו ולנסות להשתחרר מהאחיזה החזקה והתתחלתי לצרוח כמו מטורף אפילו השכנה שלי שמעה את זה ועלתה לראות מה קורה ? כי היא ידעה שנשארתי לבד בבית היא הייתה מעודכנת. בקיצור נחזור להעניין הרגשתי באותו רחא זהו שחיי הגיעו לסופם אני הולך למות זה בטוח בכל זאת הייתי בן 11 מה אני כבר יכול לעשות בסיטואציה שכזאת והאמת לא יודע לרגע אמרתי עלצמניש אני חייב לקחת את עצמי בידיים ולא לוותר וצברתי כוחות ופשוט הצלחתי לעדוף אותה ממנה והשתחררתי מאחיזתה החזקה .. ולפתע היא נעלמה כזה .. והרגשתי מזה הקלה הנשימה שלי חזרה והתחלתי לבכות כמו תינוק כי זה באמת היה מפחיד והזוי , זה הדבר הכי מפחיד שקרה לי בחיים והכי לא צפוי בחיים שלי לא תיארתי לעצמי שאני יראה דבר כזה במציאות שרק באגדות ובסרטים רוחות קיימות וזה לא רלוונטי למציאות. סורי שזה יצא ממש ארוך אבל ניסיתי לקצר את זה ולא ממש הצלחתי כי יש להרחיב על זה בעוד כמה משפטים אבל לא משנה בקיצור תודה על הקשבה והמשך יום נעים לך ביוש חומדד

pRincEsSa16

New member
וואוווווו../images/Emo2.gif

אמאל'הההה.... יווו אני הייתי מקבלתתתת דום לב באותו רגע! חחחח הייתי מתה לפני שהרוח הייתה הורגת אותי! יאא וידוע לך איזה רוח זו? ממש סיפוררר מצמרר... ויש לך חלומות נבואיים?! איזה מגניב לך =]]]]

סוהרסן../images/Emo106.gif

דמות בדיונית ב"הארי פוטר" שהיא שומרת על הכלא אזקבאן,דומה למלאך המוות (עם ברדס כזה וידיים של שלד) והיא מוצצת את כל השמחה.

noam0123

New member
ראיית רוחות

אני ממש רוצה לראות גם אפשר ללמוד את זה או שזה רק דבר שנולדים איתו?

Dark faith

New member
הדעות חלוקות בעניין הזה...

יש האומרים שזה כישון שניתן לפתחו. יש האומרים שכל אדם יכול לפתח את העניין- בעזרת אמונה טהורה. ויש כאלה שאומרים שרק אנשים שנולדים עם היכולת הזאת יכולים לפתחה.

Bettyka

New member
../images/Emo45.gif

ויכול להיות שזה כל הדברים יחד... יכול להיות שזה כישרון שנולדים איתו אבל רק בעזרת אמונה טהורה ניתן לפתח אותו...

למעלה