היי לכם אני חדשה פה בפורום קוראים לי עדי, אני בת 14 וחצי מחדרה וכמובן, אני מעריצה את נטי
ד דידוס New member 27/5/04 #1 היי לכם../images/Emo70.gif אני חדשה פה בפורום קוראים לי עדי, אני בת 14 וחצי מחדרה וכמובן, אני מעריצה את נטי
היי לכם../images/Emo70.gif אני חדשה פה בפורום קוראים לי עדי, אני בת 14 וחצי מחדרה וכמובן, אני מעריצה את נטי
ד דידוס New member 29/5/04 #19 חיחיחיחיח תאמיני לי שיש כאלה שכן עושים את זה אבל לא נורא, העיקר שגילינו איך קוראים לך
B buzaglo New member 31/5/04 #25 חחח אני רואה שהילדה החדשה ..../images/Emo41.gif חכמה אז עכשיו התקבלת רשמית
N niravital New member 27/5/04 #4 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif אני ניר אביטל, בן 18 מקיבוץ מצר (פה ליד חחחח ) תהני בפורום
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif אני ניר אביטל, בן 18 מקיבוץ מצר (פה ליד חחחח ) תהני בפורום
ד דידוס New member 27/5/04 #5 תודה רבה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif איזו קבלת פנים... אני בטוחה שאני אהנה פה
פ פיקוש New member 27/5/04 #8 אני רוני! בן 15 מאשקלון! שרוףףףףףףףףףף מתתתתתתתת חולה גוסססססססססססססססססססססססססס על המושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נטליה!
אני רוני! בן 15 מאשקלון! שרוףףףףףףףףףף מתתתתתתתת חולה גוסססססססססססססססססססססססססס על המושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נטליה!
B buzaglo New member 31/5/04 #24 נירררררר...יופי שהיא גרה..../images/Emo41.gif "פה ליד"..אבל היא קטנה קצת לא? אהה ואם כבר..אז ברוכה הבאההההההההההה
נירררררר...יופי שהיא גרה..../images/Emo41.gif "פה ליד"..אבל היא קטנה קצת לא? אהה ואם כבר..אז ברוכה הבאההההההההההה
ד דפנושית New member 31/5/04 #28 בוזי.....הס בבקשהה......./images/Emo26.gif ממתי יש לך בעיה עם קטינים...הא????????? כי גם אני עוד לא בת 100!!!!
בוזי.....הס בבקשהה......./images/Emo26.gif ממתי יש לך בעיה עם קטינים...הא????????? כי גם אני עוד לא בת 100!!!!
נ נעלולית הפלא New member 27/5/04 #9 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif קוראים לי סיון MUCHO GUSTO