היי לכם..

moon light2

New member
היי לכם..../images/Emo29.gif

רק רציתי להתנצל על זה שאני לא פה כ"כ בזמן האחרון.... אני עייפה מאד..פיזית ונפשית.... אני מותשת ואני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי. לא יודעת מה לעשות, מה לבחור, מה לחשוב, מה להחליט. הכל כ"כ קשה ומבולבל ועם הרבה בעיות. אז שוב
שאני לא פה כ"כ, אבל אני נכנסת וקוראת כל יום. שבוע טוב

ישלישם

New member
"אם לא אמצא את הדרך

אסלול אותה"... האם הייתם עושים את זה? האם אתם מרגישים כסוללי דרך? האם הדרך שלכם נראית לכם יחודית, כזו שאיש טרם עבר בה? האם הייתם מעדיפים לעבור בדרך, שכבר עברו בה לפניכם? סללו אותה עבורכם?
אמרו את זה קודם, לפניי זה לא משנה...
האם אתם רוצים לשנות את העולם? אז... למה?... שלא נקבל אותו תחילה ככה, כמו שהוא? כי עם הקבלה מתחיל השינוי. בברכת השינוי המתהווה
באהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

moon light2

New member
לא../images/Emo29.gif

אני לא סוללת את הדרך. אני מעדיפה ללכת איפה שאחרים כבר הלכו. אני מעדיפה לא ללכת כלל וכלל. הדרכים שלי מלאות טעויות, מלאות נפילות. עדיף כלום.

ישלישם

New member
עדיף כלום?../images/Emo9.gifמה זה עדיף כלום../images/Emo35.gif

עדיף על ללכת? עדיף לעמוד? לשבת? להסתכל על אחרים עושים? הולכים? ומה איתך? את מחליטה להישאר מאחור? מה יש שם? האם יש שם אור? האם יש שם אהבה? האם יש סיבה להישאר מאחור? או שאולי כדאי בכל זאת להתאמץ... להרים רגל אחת... ועוד אחת... להתקדם... אל עבר הלא נודע, הבטוח והיחידי שקיים באמת. הביטי, מונלייט, הצעדים כבר רשומים בחול, המאמץ כדאי. כל יום שאת מחליטה להישאר מאחור, את מפספסת את כל האהבה שברגע הזה. לא חבל?! טוב. נו. מה זה כבר אהבה בימינו אלה... אולי... את צודקת בזה שאת נשארת מאחור. כי את זה לפחות מכירים... עם זה לא צריך להתווכח... לא צריך לגדול, אפשר ככה... להתרווח בניחותא, ולהרגיש "בבעססה סבבא"... כן. אני יכולה בהחלט להבין ללבך, קשה להתנתק מהמקום הזה, אפשר להצטרף אלייך? או שאולי ... אולי... בכל זאת...? תעשי את הצעד הראשון ו... הדרך נפתחת... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל
רייקי מאסטר

ישלישם

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo87.gif../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif../images/Emo19.gif

הבחירה בידינו. בלבד. כל רגע. כל הזמן. כשאת בוחרת באהבה, את מקבלת את הטוב (שבך, שבעולם) ומכירה בקיומו. זה ענין של מקום בתוכנו,מונלייט, מקום שברגע שאת מאמינה בקיומו, כבר עשית את הצעד הראשון לשם. אם אנו ממשיכים להאמין שאין- להאמין בפחד, למעשה- אז אנו לא נצליח להגיע לשם, לעולם. ליום אחד קטן... רק האמיני בטוב... רק תודי עליו, בינך לבין עצמך... ראי מה יקרה. עשי ניסיון. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל
רייקי-מאסטר

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

moon kight2, בכל יום יש משהו חדש,שאין באף יום אחר
היום יום ח ד ש .

למעלה