היי לכם

shirleyrozental

New member
היי לכם ../images/Emo24.gif

אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות לקלאסיקות ג'אז מוכרות שכל אחד מכיר, למשל: Dave Brubeck Quartet - Take Five
ויום נעים

elich

New member
ת'אמת נמאס כבר לתת שמות כל הזמן

דפדפי קצת בדפי הפורום ותמצאי סליחה על הבוטות....

shirleyrozental

New member
תודה על קבלת הפנים החמימה ../images/Emo4.gif

אממ... למה לא לשים את השאלה הזו בטאגליינס ולהפנות אנשים לשם
איפה המנהל פה

seafox

New member
האמת שבעבר היה בהודעות נבחרות

את התשובה לשאלה שלך, כנראה שהמנהלים האחרים מחקו אותה. חבל, עכשיו צריך לחפש. אל תקחי קשה, פשוט באמת לאנשים כולל אותי נמאס לרשום כאן 5 פעמים בשבוע מי האמנים המומלצים להתחלה או להמשך. אני אחפש עוד פעם את ההודעה הזו

shirleyrozental

New member
מצד שני...

העיקר אתם מתלוננים שאין לכם מספיק גולשים בפורום. תשובות בנוסח כזה לא עושות חשק להשאר וחבל, כי לי באופן אישי נראה יותר כיף ונחמד ומעניין שיש הרבה אנשים בפורום. אם זה כזה מציק, אולי אתה בתור מנהל חדש תכין כזו רשימה ותנעץ בטאגליינס/במאמרים
... סתם הצעה... זה ממש מאכזב שאני באתי לכאן נלהבת וקיבלתי כזו קבלת פנים לא נעימה שלא עשתה לי חשק להמשיך ולהיות פה. קחו את זה לתשומת לבכם ונסו ללמוד מפורום מצעדים למשל, או פורום מתנות איך מקבלים אנשים חדשים לפורום.

seafox

New member
כמו שכבר אמרתי,

היה מישהו ששם הודעה עם מלא מלא מלא שמות וקטעים והייתה בהודעות נבחרות, אבל משום מה אחד המנהלים החליט להוריד את זה.החלטה שלו. קהל היעד שלנו הוא לא שיהיו כאן כמה שיותר הודעות אקראיות בנושא של : "תנו לי בבקשה שמות של אמנים בשביל ההתחלה" אלא גולשים קבועים. יש לי בעיה עם הודעות כאלו בלי קשר לזה שאת הפורום הזה אני מנהל, יש עוד פורום שכל תקופה מגיעות רק שאלות על מלונות ומחירים וזה גם נמאס בפורום ההוא,כי לא זו המטרה.המטרה בפורום הוא לתת במה לכל אוהבי הבלוז והג'אז, חוסר ההיענות לפורום הזה הוא בגלל שהניהול פה היה מאוד קצר לכל המנהלים, לא היה קו מנחה (גם לי לפני שנתיים או שלוש). אבל בכל אופן, כמו שרשמתי בהודעה למעלה, אני אחפש את ההודעה שוב, ואשים אותה בהודעות נבחרות או בטאגליינס. עד אז, את יותר ממוזמנת להישאר ואני מקווה שתהני כאן

seafox

New member
והנה העדכון,

ההודעה בטאגליינס תהני, ונשמח לשמוע ביקורות על ההמלצות

Harleydude

New member
אחשלו!

מה שהיה היה מאגר מאוד יפה של אמנים מומלצים, ואפילו רץ פרוייקט שכל הזמן הוספו אמנים מומלצים כל פעם לרשימה של תת סגנון חדש. דבר מאוד מבורך שזה גם רעיון לא רע לנסות להמשיך אותו קצת. בכל מקרה, תפוז עברו כל מיני תקלות עם מעברים לאינטרפייס החדש ובעקבות כך הרבה לינקים נהיו לא נגישים. לא באשמתי :)

seafox

New member
:)

לא אומר שבאשמתך, היה גם עוד מנהל וגם לא אומר שהיה באשמתו. בינתיים א ני אוסף רק חומר לכתב אישום, עוד מעט אני אתחיל להאשים

seafox

New member
אם ככה, הגיע הזמן לעשות משהו חדש

לפי נושאים. קבלו בהודעה אחרת-שם...למעלה!

למעלה