היי לכם

היי לכם ../images/Emo140.gif

שמי הוא שירי, בת 22 כמעט מאיזור המרכז. אני סטודנטית להוראה יצירתית לגיל הרך כך שאני אוכל לתרום מהרעיונות שלי ואף להיעזר בכם
אני עושה פתיחת שיעור בשיעור מבוא להוראה בשבוע הבא. הרעיון הבסיסי שלי הוא להביא ממתקים שאפשר להשחיל על שיפודים כמו במבה ומרשמלו ואני אחלק אותם לקבוצות וכל קבוצה תצטרך לבחור קונספט של צורה של כמה ואיך מכל ממתק ואז בסוף לכל אחד יהיה שיפוד מתוק לאכול . הציעו לי בפורום אחר- "על כוס קפה" לעשות מעין חידון ואני אקנה פרס של עיפרון חמוד כזה לכל אחד מהקבוצה הקטנה שזכתה- אולי חידון של שמות של סטודנטים מהקורס או משהו כזה. כל פעם שמישהו עונה נכון הוא מזכה את הקבוצה שלו בהשחלת ממתק, ואז כל הקבוצה משחילה ממתק. השאלה היא אם פשוט לתת להם אחרי החידון והקבוצה שמנצחת להשחיל את הממתקים שנשארו ואז שפשוט כל אחד יאכל...מה דעתכם? אני אמורה לקבל על זה ציון, כך שסומכת עליכם שתעזרו לי
תודה מראש

לדעתי.

שכל אחד יוכל זה יהיה יותר מצחיק אחלה רעיון בהצלחה לך בקורס את נכתבת ממש חכמה. משרוט! הטיפש.

Islington

New member
שרוט, חביבי. חכה רגע.

למה שלא תנסה להתחיל איתה א. בצורה יותר מקורית, כמיטב רוח הפורום. ב. במסרים האישיים. ג. בצורה קצת פחות ישירה?

אני לא הולך סחור סחור אני ישר ניגש

לנקודה. וחוץ מזה לא פניתי אלייך אז בבקשה לא להתערב ואל תגידו לי הערות מהצד אני בן אדם ישיר בלי משחקים אצלי. מובן!

או פשוט לוותר על להתחיל עם מישהי

מהפורומים
... וסורי שרוט, אבל אני מספיק שרוטה בשביל שנינו, לא צריכה עוד אחד כזה

אני רציני.

אני מטר שיבעים ושבע עיניים חומות רזה חטוב חיכן רגיש ישיר ומתחשב ואוהב לאהוב יש לי המון מה לתת ואני מת להכיר אותך קצת יותר טוב.

Islington

New member
נסיכות ומרשמלו

ברוכה הבאה, אני מקווה שתתרמי רבות לפורום. אבל, לא הצלחתי להבין מה את שואלת, הפרס הוא המרשמלו על המקל? העיפרון החמוד? מה מטרת המתודה של המרשמלו? לתת להם מה אחרי החידון? בכל מקרה, במידה והבנתי נכון. הממתקים על מקל בתור פרס שהוא גם הנקודות, רעיון נחמד מאוד.

ofnick

New member
למיקרה שהילדים ייתפרעו

יש לי רעיון לא יודע עד כמה הוא מקורי הגיתי אותו בהיותי מדץ לפני המון זמן תחרות העפת צמר גפן בנשיפה אבל לא סתם להעיף עם הפה אלא עם קשית כלומר זה מישחק כיפי להרגיע ילדים משתוללים תאמיני לי השובבים הקטנים יתעייפו עד מהרה

בסוף החלטתי לעשות את הפעילות

הבאה: מדובר אגב בסטודנטים, לא בילדים ולכן צריך רמה גבוהה ולא שמתאימה לילדים אבל משהו מגבש ונחמד: אז הפעילות שלי תתחלק ל-2 חלקים: החלק הראשון הוא חידות שמות של סטודנטים מהקורס שלנו, עשיתי ציורים וחידות על קלפים וכל קבוצה תקבל חבילה של 10 קלפים ותצטרך תוך 2 דקות לנחש את כל השמות, הקבוצה שתצליח את כל השמות או את הכי הרבה שמות לנחש נכונה תהיה המנצחת. אני לא יודעת אם אני אביא פרס לקבוצה אבל נראה. ובסוף אני אחלק לכולם מקלות שיפודים וממתקים בתוך קערות וכל אחד יכין לעצמו סתם ככה שיפוד ממותק. מה דעתכם

למעלה