היי לכם

alanis2

New member
היי לכם../images/Emo13.gif

בע"ה לה' הארץ ומלואה למי שעוד זוכר אותי (וגם למי שלא)-שלום. היינו בפולין שבוע. חזרנו באור ליום חמישי 03:00 - 02:00 . את האמת? היה מדהים, מסע חזק. להיות שם יהודי, לייצג את הדגל, להיות עם דגל ישראל, יצוג של מדינה!! כן, אחרי זה, יש לנו מדינה!! היו לי שני שיאים במסע. 1- בקבר של ר' אלימלך מליז'נסק, היה פשוט מ-ד-ה-י-ם!! התפללתי ובכיתי וובכיתי ובכיתי ובכיתי (בלי שיראו) לריבונו של עולם. לא בכי של עצבות, לא לומר לו שרע לי, ממש לא. היה בא לי לצרוח - "אני אוהבת אותך ויודעת שריבונו של עולם רוצה רק בטובתם של ישראל!!" וצרחתי, אבל בלב. פשוט הרגשתי כ"כ טוב אח"כ! רק לבכות לריבונו של עולם ולהודות לו על ה-כ-ל-! 2- מיידאנק. כולן הזדעזעו. השבירה הייתה כשהיינו בתוך תאי הגזים. הרב אמר שזו פעם שניה שלו והוא עדיין מזדעזע ולא מעכל. הוא התחיל לבכות. עמדנו-ישבנו בתוך תא הגזים והתחלנו לשיר בגרון חנוק ומשתנק מבכי "אני מאמין". כן, כולנו בכינו. אמרנו לאבא שבשמים ,שאנחנו מאמינים שיבוא המשיח ויגאלינו. ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה, אנחנו נחכה לו. אין בת אחת שלא בכתה. כולנו. להיות שם, במקום שניסו להשמיד את עמך... להיות שם עטופים בדגל המדינה ובסמל- "מגן דוד"... ולשיר את השיר הזה. אנחנו, הדור השלישי, עומדו שם ושרות. היה מדהים!

alanis2

New member
אז..

ב"ה לה' הארץ ומלואה מצטערת שאני פה לגיחות פעם בחודש ואפילו פחות. היו לנו הכנות למסע ויש לנו עכשיו מתכנות... זו תק' ממש, ממש לחוצה. חוץ מזה, אני מגמה ביולוגית, זה צריך להספיק לשכנוע,נכון?

j u n k

New member
פולין זה אכן מסע קשה

ונוגע ללב. גם אני במיידנאק, ובטיקוצ'ין נשברתי כמו גדולה. יצוג הדגל שם בפולין באמת מהווה משמעות שונה לכל העם היהודי. זה באמת מדהים. שמחה שהיית חלק מזה ובהצלחה בבגרויות.

BaBa LiVe

New member
אוי פולין...

זאת הייתה חוויה מדהימה... אנחנו היינו 17 ילדים ככה שהיה לנו ממש כיף! ממש היינו מחוברים אחד אחד! וככה עברנו את הרגעים הכי קשים שהיו בעיקר במיידאנק ובחדר היהודים באושוויץ לגביי הדגל וההמנון...מבינים ולומדים להעריך את שניהם! רק שם! אני תמיד הערכתי ואהבתי את הדגל אבל אחרי הביקור שם...ני מרגיש אחרת בכל פעם ששרים את התקווה! יאללה אנחנו עם חזק! ננצח תמיד! (גם את האירופאים האנטישמיים!!!) עם ישראל חי! מכבי תל אביב - הגביע שלך! ואלאניס, בואי לארץ!

AlanisJunkie

New member
ברוכה השבה, ורציתי להוסיף ש...

אהבתי לקרוא את ההודעה שכתבת. מאוד טעונה רגשית, עוצמתית. :)

alanis2

New member
שבוע טוב

תודה על קבלת הפנים. אוי, כמה טוב לי לחזור לפה... שבוע מצויין שיהיה לנו

למעלה