היי לכם!!!

לומית

New member
היי לכם!!! ../images/Emo13.gif

טוב תשמעו! אני מאוד מצתערת על זה שלא כתבתי מלא זמן פשוט הייתי בחול (למי שמתעניין, לא שיש כאלה אבל בכל מקרה טסתי לאוסטריה , גרמניה, ושוויץ!) ולא הייתה לי דרך להודיע לכם על זה (אתם כבר יודעים למה...) אההה! שכחתי לספר לכם.. המחשב שלי מחורפן לגמרה! ולכן משיא הצער אני מתקוונת להגיד לכם שאין שום סיכוי בעולם (בעולם!) שהבעיה תסתדר
ולכן על תכאסו עליי אם תכתבו לי משהו ואני לא יענה או שאני אעלם מהפורום! טוב ליתר ביטחון אתם יכולים לשאול מידי פעם מה שלומי!

לומית

New member
אהה! שכחת את הדבר החשוב!

טוב, מצאתי תמונות חדשות (אני לא יודעת עד כמה כי רק עכשיו חזרתי מחול) של sims makin magic. בגלל שאני עדיין לא ממש יודעת איך מעבירים תמונות אני אתן לכם את הכתובת: http://thesims.ea.com/us/index.html?frame_src_content=/us/about/superstar/index.html הצעה: יש עוד קצת תמונות אם לחצים על הקישור שליד התמונות ואחרי זה על על הקישור שליד ההסבר על makin magic . אני מתארת לעצמי שרובכם כבר מכירים את התמונות האלו אבל תמיד יש כאלה שלא! נ.ב סליחה שכל הודעה שלי היא מגילה אבל פשוט ככה אני

לומית

New member
מה זאת אומרת "רואים שאת חדשה"../images/Emo46.gif

א. אם תסביר את עצמך אולי אני אבין! ב. אני כבר לא כל כך "חדשה"!!!, אחרי הכל אני ראיתי את כל ההודעות שכתבתם כבר בערך 3 חודשים ואני מכירה אתכם די טוב מזה! (למרות שלא התכתבתי אתכם, יש לי קליטה מהירה
) זה כמובן לא בטון תוקפני...

elcool

New member
אז שמת לב לנילס האוסטרי?

הגאון של הפורום? ואם את כל כך מבינה, מה אומר לך האייקון הבא:

לומית

New member
תראה...

אני ראיתי מה כולכם כתבתם וראיתי גם גם מה נילס כתב. אני לא מבינה מה זה (
) קשור לנילס וזה גם לא מעניין אותי! אם אתה רוצה אתה יכול להגיד לי בדרך ישירה מה אתה רוצה ואם לא אז לא. (זה הכל!)

נילס הוא חבר פורום מאוד יקר שנהפך

כאן כבר כמעט למיתוס. כיום הוא מופיע לעיתים לגיחות קצרות בפורום
האיקון
הפך מאוד למזוהה עימו.

למעלה