היי לכם

A lost angel

New member
היי לכם../images/Emo13.gif

לאחרונה גיליתי שליהודים יש שירים מדהימים.. יש המלצות לעוד שירים? שירים שכדאי לשמוע? תודה מראש.. דנה

ג'קי ג'קי ג'קי ג'קי ג'קי ג'קי ג'קי

שיר ע-נ-ק.. קח אותי פעמון מלחמה אלה [חח חמוד
] מחפש תשובה הימים שלנו מלחמה שקטה גררררר בעצם לא יודעת נראה לי כולם כן כולם כולם אוקיי? דיסק הכי אהוב - מציאות נפרדת. מומלץ

המממ...WELCOM

ן....תורידי איזה שיר שרק עולה לך
הרוב מצויינים... וחלקם פחות... המלצה שלי: לעופ,ליפעמים,ליפול,הימים שלנו,עוד ארון,אמן,פעמון מלחמה,המאה ה-20 זה המאט
ו....ברוכה הבאה..תבלי כאן.. אני רוני, ושיהיה לכולכם שבוע טוב ושמייח ואל תאשנו זה לא בריא וזה מגניב וזה לא כיפ. ממני רוני

שלום...

ברוכה הבאה..אני דנה (גם..)
אני הייתי ממליצה על גניבה (!!) על ג'קי(!) ואממ...גם אינטרמת..ויש בעצם הרבה, פשוט תקשיבי למה שאפשר ותראי עם מה *את* הכי מתחברת..!

yuli c

New member
קודם כל...

wellcom!!! בעניין השירים אני לא יודעת איזה דיסקים יש לך אבל לפי דעתי כמעט כל השירים בדיסק השני שלהם "היהודים" שווים שמיעה.

©oliv©

New member
כדאי לך לשמוע...

מחפש תשובה, עוד ארון אחד, ג'קי, הימים שלנו, גניבה, ליפעמים, ho lord, פעמון מלחמה, המאה העשרים ועוד כל מנינ אחרים....אבל אין לי כוח לפרט. בקיצר לשמוע את כל הדיסקים כי כולם טובים לאללה!!!

ocean gypsy

New member
מעריצה לשעבר של היהודים:).

דנה דנה דנה...., השירים שאני הייתי ממליצה עליהם הם: מציאות ניפרדת:- מחפש תשובה, קח אותי, עוד ארון אחד, לא קל, פיוטה, הימים שלנו, הזמן שלך, כל הסיפור. היהודים:- עידן האלוהים, עוד מעט, אינטרמת, יכול להיות, באויר, תעזור לי, לפעמים, טיפה בים, לעוף... (קיצר כמעט כל השירים.) תהני יקירתי..
אסתי.

אני ממליץ לך....

לקנות את הדיסק הראשון ואם את תואהבי תקני את השני ואם עם אותו תואהבי תקני את השלישי! פשוט אה?

S h i R l e y

New member
תלוי איזה סגנון את אוהבת ואיזה שמעת

אבל בעקרון בעיניי אלה המומלצים : פיוטה, לא קל, הבלוז,טיפה בים, פעמון מלחמה, מקום אחר, בסוף תבכו. אהבתי את החתימה שלך

למעלה