היי לכם..

היי לכם..../images/Emo125.gif

טוב, כמו רוב החברלעך פה אני צופה מהצד במשך שבועות ארוכים (ביליב איט אור נוט..). אזזזז... רציתי להגיד שאני גם נורא אוהבת אירוויזיון, לא פנאטית כמוכם (כמובן :)) אבל אני תמיד צופה נלהבת, כותבת הערות צדדיות ואח"כ הולכת לאיזשהו פורום נידח באינטרנט וכותבת את אשר על ליבי.. כל זאת ועוד שאני צעירה אז לא יצא לי להיות באירוויזיונים ה"טובים" של הסבנטיז ואני זוכרת במעורפל מ-93 וחד מ-97 והלאה.. השירים הכי אהובים עליי, שאני זוכרת: אנגליה 98 (ישראל) - פרשס - say it again איסלנד 99 (שוודיה) - לא זוכרת את השיר, זמרת קטנה, חמודה ומצחיקה אסטוניה 98 (ישראל) - גם לא זוכרת אבל איזה כוסית עם כובע קאובוי. ישראל 97 (אנגליה) - דנה אינטרנשיונל - דיווה שוודיה 98 (ישראל) - שרלוט נילסן - טייק מי טו יור הבן (חיקוי עלוב של אבבא, אבל עדיין חביב משהו) דנמרק 98 (ישראל) - זוג כלשהו.. שוודיה 99 (שוודיה) - להקת בנות חביבה.. קרואטיה 97 (אנגליה) - לא זוכרת מה ומי, רק זוכרת שהיה יפה ושבזכות זה שמקדוניה נתנו להם 12, ניצחנו :)) המממ... כפי שאתם *בטח* שמים לב, כל השירים הם מ97 והלאה :)) אני אוהבת גם אבבא, ג´ינג´יס חאן ושאר המפורסמים, אבל אין לי רשימות, דיסקים, שירים, קלטות... לכן, אשמח אם כל אחד יגיד לי מהו שיר האירוויזיון הכי אהוב עליו (שאני אוכל להוריד). כמו כן אשמח להשאיל ממישהו דיסקים/קלטות של אירוויזיונים טובים משנים עברו, ורציתי לשאול אתכם - מה לפי דעתכם הוא האירוויזיון הטוב מכולם??

Asaf S

New member
היי וברוך הבא

אני ממליץ לך להוריד את השיר של פולין מ-1994 ושל אירלנד מ-93 אלו השירים האהובים עליי.... מומלץ....

למעלה