היי לכם שוב

maya200404

New member
היי לכם שוב ../images/Emo6.gif

חשבתי להזמין מעצב פנים לדירה שבה אני אמורה לגור בעוד 3 חודשים.אני נורא מבולבלת איפה לשים מה,וכרגע משפצים שם,עושים מטבח חדש,בלטות וכו',אבל אין לי מושג היכן למקם את הסלון,מקרר,חדר שינה יש לי וישנה אפשרות לשים שם גם את הסלון,בקיצר, באלאגן
ביררתי אצל כמה מעצבים והמחירים בשמיים,מינימום 500 ש"ח. בתכלס זה בית שלי ואני מאוד רוצה שיראה יפה,מדובר על ירושה מסבי ז"ל,אז לכן נורא חשוב לי המראה הפנימי. מה אתם אומרים? תודה ושבוע טוב.

מאוד הסכמתי

עם משהו שכתבו לך בשרשור הקודם כשהעלית את זה: לדעתי לא כדאי לרוץ עם תכנון הפנים של הבית יותר מדי. לכל בית יש את האווירה שלו, ואת מה שמתאים לך בתוכו, וזה משהו שלוקח לו זמן להיספג. ברור לי שאני נשמעת כאילו הרגע יצאתי מפסטיבל בומבלה עטופה בסארי ומריחה מקטורת - אבל אני רצינית לגמרי. בזמנו רציתי לצבוע את החדר שלי, כשעברנו לדירה. ידעתי שאני רוצה משהו בהיר וצבעוני, כי החדר מאוד מואר, אבל לא הצלחתי להסגר על הקונספט. למעלה משנה הפכתי בעניין - גווני תכלת, גווני צהוב, לוונדר, ורק אחרי כל הזמן הזה, ואחרי שנח מבטי על חפץ מאוד מסויים, הבנתי שמה שבעצם חיפשתי כל הזמן היה ירוק בהיר. מה השתנה? הרי ידעתי איך הדירה נראית. אבל לקח לי זמן להבין מה מתאים. אל תרוצי עם זה, כי בסוף זה ירגיש לך כאילו את גרה בדירה של מישהו אחר, לא במקום שהוא באמת שלך.

למעלה