בלינסון. מדובר בשכונה צפופה מאוד שבונים בה בלי הפסקה בתים בצפיפות נוראית. יש מלא בעיות חניה שם. והיא לא שכונה שקטה.ואם אין לך רכב את בבעייה כי קשה מאוד לכנס ולצאת מהשכונה בלי רכב פרטי.
דווקא היא נראית אחלה של שכונה... כן, אין הרבה אוטובוסים אבל מסתדרים.. הולכים קצת ברגל ומגיעים לתחנות אוטובוסים. שלא לדבר על זה שבפעמים שכן הייתי שם היה די שקט שם וזאת נראת לי שכונה שקטה לאללה. האיכות של הבתים גם כן טובה מאוד.
צפופהזו המילה שבה אפשר לתאר את השכונה. פקקים בבוקר פקקים בערב,אנשים חונים במדרכות כבר. ואם יש לך ילד קטן ואת רוצה ללכת למרפאה בשכונה תקחי יום חופש את תשבי שם שעות
אם המושבות לא נמצאת ליד בלינסון (אם המושבות במרחק של 10-15 דקות הליכה לפחות) ובטח שלא מול בית הקברות (הבתים היחידים שמשקיפים ממש על בית הקברות הם הבניינים הגבוהים באחים ישראלית). השכונה נחשבת למצויינת. מאוד צעירה. פתחו השנה בית ספר שני ויש בה תיכון מעולה. יש שם בעיית חניה מאוד קשה שקשה לדעת איך פותרים אותה. גם הסמיכות לכביש 5 היא ברוכה בעיני. הפקקים נמצאים בכל מקום בפ"ת ולא מתרכזים דווקא בה.
תלוי איפה מסתכלים... והיא גם בסוף רוטשילד נו באמת... מה זה מאיפה מסתכלים? אגב היא די קרובה לאילת... לפחות יותר קרובה לאילת מאשר לפולין... תלוי איך מודדים...
יפה לכם, האמת קיבלתי שם 2 הצעות עבודה ואני צריכה ללכת לראות אם מתאים לי, לא עוברת לגור שם, אני אגור במרכז העיר, בבית מהמם באזור מזעזע בעיניי.... מותר להתייפח??
ולגבי אם המושבות.. אולי אני מגזימה.. אבל השכונה די דומה לרמת אביב ג'. הן מבחינת ההשקעה והבתים החדשים, והאנשים, והסביבה שנראית יוקרתית. ואפילו שמעתי שלאנשים נגיד ככה: לא חסר כסף, ויש להם חנייה פרטית. ולדעתי עם איכות חיים כזאת שלא מביישת אפילו את רמת אביב טוב לגדל ככה ילדים.. וכן צריך מכונית פרטית כדי להגיע. יש מקומות שצפוף שם ברחובות. סה"כ למקום יש איכות חיים..
או שנכנסת לדירה הדירות ברמת אביב ג' (רחוב רקנאטי ושות') הרבה יותר גדולות... הרבה! כל דירה באם המושבות זה כמו בית שם לכל בניין יש חלק דשא ענקית! באם המושבות תמצאי דשא רק באיזה גן שעשועים מסכן והשאר זה רק מי שקונה דירות גן חניות? יש לכולם... קיצור, אם המושבות לא מתקרב לרמת אביב
נכנסתי פעם אחת לדירה שם.. ואכן היא ענקית.. ואמנם לא הייתי באחד הדירות באם המושבות... אבל יחסית מבחינת האיזור התכוונתי שהוא נראה יוקרתי.. ואגב גם לגבי נווה עוז החדש. שנראה לי ששם הרבה יותר מרשים מאם המושבות..
רואים שמבקרת בניה לא תהי עצם זה שיש לבית ציפוי דמוי שיש לא אומר שהוא יוקרתי אני גר בנווה עוז החדשה ויכול להגיד לך שהמעבר היה סיוט כל השכונה הזאת זה סיוט מתמשך בגלל איכות הבניה, עיקובי הבניה, הבניה עצמה... מחתימים אותנו על משהו ומיד עושים אחרת אל תסתכלי בקנקן, אלא במה שיש בו