היי לכם שאלה לי

היא נמצאת בערך מול בית החולים

בלינסון. מדובר בשכונה צפופה מאוד שבונים בה בלי הפסקה בתים בצפיפות נוראית. יש מלא בעיות חניה שם. והיא לא שכונה שקטה.ואם אין לך רכב את בבעייה כי קשה מאוד לכנס ולצאת מהשכונה בלי רכב פרטי.

את רצינית?

דווקא היא נראית אחלה של שכונה... כן, אין הרבה אוטובוסים אבל מסתדרים.. הולכים קצת ברגל ומגיעים לתחנות אוטובוסים. שלא לדבר על זה שבפעמים שכן הייתי שם היה די שקט שם וזאת נראת לי שכונה שקטה לאללה. האיכות של הבתים גם כן טובה מאוד.

moranמורן

New member
עידכון.....

גם עם רכב כבר קשה לצאת שם בבוקר.... אני לא משם, אבל חברות שגרות שם מספרות לי... הכל פקוק שם, וכל הזמן בונים ובונים שם....

איכותית? אולי פעם היום כבר לא

צפופהזו המילה שבה אפשר לתאר את השכונה. פקקים בבוקר פקקים בערב,אנשים חונים במדרכות כבר. ואם יש לך ילד קטן ואת רוצה ללכת למרפאה בשכונה תקחי יום חופש את תשבי שם שעות

Octavarium

New member
מול בילינסון?!

כמה שתית לפני שרשמת את זה?!?! בכל מקרה השכונה הזאת נמצאת קרוב לספורטן בחלקה הצפוני של פתח תקווה

תלוי מאיפה מסתכלים

היא נמצאת מול בלינסון ,קרוב לכביש זבוטנסקי. ומצד שני קרוב לתחנת דלק פז ולספורטן ,היא גם נמצאת מול בית קברות. הכול תלוי מאיזה כוון מסתכלים או באים

מיכל שב

New member
אני לא מסכימה איתך

אם המושבות לא נמצאת ליד בלינסון (אם המושבות במרחק של 10-15 דקות הליכה לפחות) ובטח שלא מול בית הקברות (הבתים היחידים שמשקיפים ממש על בית הקברות הם הבניינים הגבוהים באחים ישראלית). השכונה נחשבת למצויינת. מאוד צעירה. פתחו השנה בית ספר שני ויש בה תיכון מעולה. יש שם בעיית חניה מאוד קשה שקשה לדעת איך פותרים אותה. גם הסמיכות לכביש 5 היא ברוכה בעיני. הפקקים נמצאים בכל מקום בפ"ת ולא מתרכזים דווקא בה.

Octavarium

New member
היא גם מול רמת גן

תלוי איפה מסתכלים... והיא גם בסוף רוטשילד נו באמת... מה זה מאיפה מסתכלים? אגב היא די קרובה לאילת... לפחות יותר קרובה לאילת מאשר לפולין... תלוי איך מודדים...

NYMets Man

New member
והיא גם מול שיקאגו

תלוי איך תסתכלי על זה... אם את לא מבינה במשהו, אל תדברי...

חחחחחח

יפה לכם, האמת קיבלתי שם 2 הצעות עבודה ואני צריכה ללכת לראות אם מתאים לי, לא עוברת לגור שם, אני אגור במרכז העיר, בבית מהמם באזור מזעזע בעיניי.... מותר להתייפח??

rotem4483

New member
היי אנשים אני גם מפ"ת... :)

ולגבי אם המושבות.. אולי אני מגזימה.. אבל השכונה די דומה לרמת אביב ג'. הן מבחינת ההשקעה והבתים החדשים, והאנשים, והסביבה שנראית יוקרתית. ואפילו שמעתי שלאנשים נגיד ככה: לא חסר כסף, ויש להם חנייה פרטית. ולדעתי עם איכות חיים כזאת שלא מביישת אפילו את רמת אביב טוב לגדל ככה ילדים.. וכן צריך מכונית פרטית כדי להגיע. יש מקומות שצפוף שם ברחובות. סה"כ למקום יש איכות חיים..

NYMets Man

New member
רואים שלא היית ברמת אביב ג'

או שנכנסת לדירה הדירות ברמת אביב ג' (רחוב רקנאטי ושות') הרבה יותר גדולות... הרבה! כל דירה באם המושבות זה כמו בית שם לכל בניין יש חלק דשא ענקית! באם המושבות תמצאי דשא רק באיזה גן שעשועים מסכן והשאר זה רק מי שקונה דירות גן חניות? יש לכולם... קיצור, אם המושבות לא מתקרב לרמת אביב

rotem4483

New member
:)) האמת היא שכן הייתי והמון...

נכנסתי פעם אחת לדירה שם.. ואכן היא ענקית.. ואמנם לא הייתי באחד הדירות באם המושבות... אבל יחסית מבחינת האיזור התכוונתי שהוא נראה יוקרתי.. ואגב גם לגבי נווה עוז החדש. שנראה לי ששם הרבה יותר מרשים מאם המושבות..

NYMets Man

New member
אז נאיר את עינייך

רואים שמבקרת בניה לא תהי עצם זה שיש לבית ציפוי דמוי שיש לא אומר שהוא יוקרתי אני גר בנווה עוז החדשה ויכול להגיד לך שהמעבר היה סיוט כל השכונה הזאת זה סיוט מתמשך בגלל איכות הבניה, עיקובי הבניה, הבניה עצמה... מחתימים אותנו על משהו ומיד עושים אחרת אל תסתכלי בקנקן, אלא במה שיש בו

למעלה