Hermione HP
New member
חחחחחח כן......./images/Emo20.gif
ואני מודה שתמיד קשה לי לקרוא מחדש את ה"פ, אחרי שאני קוראת את שרה"ט, לעבור מן המורכבות של טולקין לפשטות של רולינג... בכל מקרה, כנראה שלא נתקלת בהרבה, ולא במיטב הפוטריסטים.. יכול להיות שהם סתם היו במצב רוח...=)... בכל מקרה, האנשים בפורום ה"פ הם בעלי חוש הומור גדול, ומאוד מצחיקים. חחח הולכים שם הרבה קטעים... ואפשר לומר שחוש ההומור ממש נוגע בגבול הטעם הטוב(כמו למשל להתחתן עם אייקון חיפושית)... אבל בכל מקרה הם גורמים לי לצחוק הרבה, וזה דבר שלא קורה בד"כ..
... אניוואי, חבל שלא הכרת אותם... יש לרובם חוש הומור הרבה יותר מפותח משלי..
אני בהחלט מסכימה עם ההגדרה שלך לסלית´רינים. ואת התשובה לזה ניתן למצוא בפאנפיק Draco Dormians ששם דראקו מאלפוי (בתור סלית´ריני מובהק) מתגלה כדמות יותר עמוקה, וגם הארי נפרד מהשטחיות שלו. בכל מקרה, פה זה לא פורום ה"פ, זה פורום טולקין, ופה לא צריך לדבר על הארי פוטר. ואני גם יכולה להבטיח לך, שיש פוטריסטים שסבורים שהדמויות בה"פ הם שטוחות, אפילו אם הם לא רוב מוחץ.
ואני מודה שתמיד קשה לי לקרוא מחדש את ה"פ, אחרי שאני קוראת את שרה"ט, לעבור מן המורכבות של טולקין לפשטות של רולינג... בכל מקרה, כנראה שלא נתקלת בהרבה, ולא במיטב הפוטריסטים.. יכול להיות שהם סתם היו במצב רוח...=)... בכל מקרה, האנשים בפורום ה"פ הם בעלי חוש הומור גדול, ומאוד מצחיקים. חחח הולכים שם הרבה קטעים... ואפשר לומר שחוש ההומור ממש נוגע בגבול הטעם הטוב(כמו למשל להתחתן עם אייקון חיפושית)... אבל בכל מקרה הם גורמים לי לצחוק הרבה, וזה דבר שלא קורה בד"כ..