היי לכם זה דחוף

שמי דנה

New member
היי לכם זה דחוף

זה ממש לא פייר שאני שלוש שנים מכורה רק לתפוז פורומים וכותבת הרבה ולא גילתם לי שיש פורום כזה. הפנו אותי מפורום תמיכה בתפוז לכאן בעקבות השאלות ששאלתי שהם: איך מוצאים את רשימת הפורומים בצורת מספרים ? כמה הודעות ביום (24 שעות) נכתבות בכל הפורומים ? כמה גולשים ביום בממוצע נכנסים למערכת הפורומים של תפוז ? האם יש דרך לראות כל הודעה חדשה שנכתבת באחד מהפורומים ? לגבי השאלה הראשונה אני רואה במאמרים שיש לכם רשימה פורומים בצורת מספרים וזה נפלא אבל השאלה היא האם יש רשימה כזו שהיא עם קישורים או איך עוברים מפורום לפורום הכי מהיר שאפשר ? ועוד שאלה: איך אני מגיעה להסטורית דפי הפורומים של תפוז שגלשתי בהם מתוך הכרטיס האישי ?

ל א ק י

New member
../images/Emo26.gif

רשימת הפורומים לפי מספרים נמצאת במאמרים של הפורום [כמו שציינת כבר
] ניתן להגיע לפורומים לפי מספרים ע"י החלפת המספר בסוף הURL לדוגמה: הURL של פורום מיץ תפוזים הוא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=944 944 מסמל את מספר הפורום.. פשוט צריך להחליף את המספר וללחוץ אנטר. בקשר לשאר השאלות.. אם אני אמצא תשובה אני אענה

שמי דנה

New member
ואיך יש אנשים

שמשתמשים בה כאילו הם זוכרים אותה בעל פה את כל המספרים של הפורומים אנשים באמת זוכרים את מספרי הפורומים בעל פה או כמו שאני מנחשת יש להם דרך אחרת שואמרת להם את כל מספרי הפורומים ?

שמי דנה

New member
איפה ההסטוריה

אמרו לי שכדי לראות את הדפים שגלשתי בהם מאותו רגע שנכנסתי למערכת אז אני צריכה להקליק\לסמן על הסטוריה--קליק על תפוז--נפתחת רשימה של כל העמודים של תפוז שגלשתי בהם--קליק על SHOW MESSAGE--ואז נפתח גם מסר אישי שבחרתי לפתוח. אז איפה ההיסטוריה ? נראה לי שבכרטיס האישי, לא ? תקנו אותי אם אני טועה ותעזרו לי לחשוב איפה "ההסטוריה" ומאיפה מתחילים ?

ailag

New member
אנחנו באמת זוכרים את המספרים

של הפורומים שאנחנו הולכים אליהם. ואת זה של הארי פוטר חברתי. "כמה הודעות ביום (24 שעות) נכתבות בכל הפורומים ?" יש בדף הראשי של תפוז. כמה אנשים - אני לא יודעת. "האם יש דרך לראות כל הודעה חדשה שנכתבת באחד מהפורומים ?" להכנס לפורום? אם התכוונת להודעות האחרונות בכל הפורומים, פשוט תריצי חיפוש ריק על כל הפורומים בחיפוש המתקדם. "איך אני מגיעה להסטורית דפי הפורומים של תפוז שגלשתי בהם מתוך הכרטיס האישי?" את יכולה רק לגשת ל-10 הודעות האחרונות או למספר הפורומים האחרונים. תפתחי את הכרטיסישי שלך. זה שם.

ל א ק י

New member
על ההיסטורי של הדפדפן

צירפתי תמונה שמסבירה למה הכוונה.. אם לוחצים על 1 [נו לא 1, הדבר הזה שליד, שמסומן בריבוע אדום] נכנסים להיסטורי ואז מחפשים שם קטגוריה של TAPUZ, ונפתחים כל הדפים בהם היית בתפוז.. כולל המסרים

שמי דנה

New member
אהה

כבר חשבתי משהו מעניין . אני מכירה את זה. אני חשבתי שזה כמו משהו שעושים לי ...

למעלה