היי לכל המחצללים!! :)

orenvfx

New member
היי לכל המחצללים!! :)

אז ככה קכה לי שהצלחתי להגיע למצב של חלום צלול כמה וכמה פעמים (מצב בו הבנתי שאני חולם ונזרקתי למציאות של חלום צלול) מכאן והלאה אני תמיד נתקע, זאת אומרת שאני לא מצליח לזמן או לעשות כלום! לדוגמא בהרבה מהפעמים רציתי לזמן אישיות מסויימת וכמה שחשבתי עליה היא פשוט לא הגיעה!! נסיתי להסיט את המבט ולקרוא לה או לחשוב עליה והיא לא מגיעה! זה לאו דווקא קשור לאישיות ספציפית..כל אדם או דמות..זה פשוט לא קורה! האם יש שיטה אפקטיבית שבה אני יכול לזמן בוודאות את מי שאני רוצה והוא יהיה ניצב לפניי? תודה לכל המחצללים :)

makron2

New member
שלום וברוך הבא..

"האם יש שיטה אפקטיבית שבה אני יכול לזמן בוודאות את מי שאני רוצה והוא יהיה ניצב לפניי?" זימון מדיוק של מקומות/אנשים דורש תרגול והתמקצעות בתחום זה,תרגיל טוב זה למצוא דלת לפתוח ולסגור אותה כמה פעמים כדיי לנסות ליצור דמות/מקום,לפניי שפותחים את הדלת צריך להתרכז במטרה(רצוי להשתמש בדיאלוג פנימי) - לנסות מספר פעמים עד שיהיה שיפור. אני גם צריך אימונים,אבל לא יוצא לי לחשוב על זה הרבה בחצלולים. בהצלחה,נשמח לשמוע על חוויות עתידיות.

silverhawk

New member
../images/Emo45.gif

שיטת הדלת היא בהחלט שיטה יעילה ביותר. שיטות נוספות: האצלת כוחות (לקיחת חפץ כלשהו וביצוע פעולות בעזרתו), פקודות קוליות, חצי סיבוב (על אותו עקרון של שיטת הדלת) ועוד. וכמובן, אתה יכול פשוט ללכת/לעוף למקום/אדם שאתה מעוניין להגיע אליהם.

makron2

New member
עוד דרך..

אפשר גם להשתמש בתנועה של הרמת יד שרוצים לבצע שינויים מסויימים. - זה נוח. לדוגמא:לצייר על השמיים ועוד ועוד...אולי ליצור דמויות או מקומות ע"י כיסוי העיניים לזמן קצר,אחד המחצללים פה גם דיווח שזה עזר לו מאוד.

silverhawk

New member
אני חושב שכיסוי העיניים עשוי להיות מסוכן

ולהוביל להתעוררות. אבל ציור בשמים זו תופעה נחמדה ביותר!

makron2

New member
שמתי לב...

שכיסוי חלקי של זווית הראייה(ע"י היד)תורם לשינוי חלקי/קל מבלי לגרום להתעוררות. אולי זה רק יותר נוח וקשור יותר להרמת היד עצמה,כמו שקוסם מרים את היד(קל ונוח לדמיון).

makron2

New member
כן...

הרבה פעמים נתקלתי בשינוי חלקי של הסצנה בלבד עקב פעולה זו,לדוגמא - ציור על השמיים,הדלקת אורות,הוזזה ושינוי של חפצים/מבנים/חלקי נוף/דמוייות ועוד... ייתכן שפעולה זו דומה במקצת לשיטת הדלת או מאחוריי הפינה/גב(נזילות החלום).

למעלה