היי לכל החברים

odeliaabut1

New member
היי לכל החברים

מה שלומכם? אני מקווה שהכל בסדר אצל כולם אני מאחלת לכם שבת שלום הכי טובה שאשר שתהיה לכולנו, שבת קסומה מלאה באהבה ובמוזיקה. אני מחדשת את הבקשה שלי מאתמול שני שירים אם אפשר לעזור לי בתירגומם אהיה אסירת תודה האחד הוא של דספינה ונדי המדהימה thelw na se dw אני רוצה לראות אותך והשני הוא של טרזיס "טעות שלי" latohos mou שני השירים מדהימים אם היתיי יודעת איך להעלות אותם כדי שתקשיבו היתי מעלה אם מישהו יודע ומכיר אותם ומוכן לשים אותם כדי שתתענגו כי אלו שני שירי אהבה יפים מאוד אז שבת שלום ותודה למי שיהיה מוכן לעזור לי בתירגום

F a d i

New member
../images/Emo26.gif

Θέλω να σε δω/רוצה לראות אותך Στίχοι: Ναταλία Γερμανού/מילים:נטליה גרמאנו Μουσική: Φοίβος/לחן:פיבוס Ερμηνευτές: Δέσποινα Βανδή/ביצוע:דפינה באנדי Δεν ξέρω τι να κάνω/לא יודעת מה לעשות δεν ξέρω τι να πώ/לא יודעת מה לאמר πώς να σου εξηγήσω/איך להסביר לך το λάθος μου αυτό/את הטעות הזו שלי τηλέφωνα σε παίρνω/מתקשרת אליך ψάχνω να σε βρώ/מחפשת למצוא אותך μια ευκαιρία σου ζητώ/מבקשת ממך הזדמנות Θέλω να σε δω/רוצה לראות אותך έστω μια φορά/אפילו שפעם έφταιξα αλλά/ το'χω μετανιώσει πικρά/התחרטתי במרירות θέλω να σε δώ/רוצה לראות אותך έστω ένα λεπτό/אפילו לרגע אחד φτάνει για να πω/להגיע לאמר לך όσα δεν τολμούσα να σου πω/כל מה שלא העזתי לאמר לך Συγνώμη να σου ζητήσω/סליחה לבקש ממך να κλάψω, να προσπαθήσω/לבכות,לנסות να μου 'χεις εμπιστοσύνη/נתת בי אמון όπως παλιά/כמו פעם Συγνώμη λέω και ματώνω/סליחה אומרת ומדממת πεθαίνω όταν σε πληγώνω/מתה כשאני פוגעת בך μονάχα εσένα αγαπάω αληθινά/רק אותך אהבתי באמת Μη λες πως αγαπούσες/אל תגיד לי איך אהבת μια ψεύτικη καρδιά/לב שקרן אחד ό,τι κι αν έχω κάνει/שמה שעשיתי το πλήρωσα ακριβά/שילמתי ביוקר τηλέφωνα σε παίρνω/מתקשרת אליך μα δεν μου μιλάς/אבל אתה לא מדבר איתי κι όλα τελειώσανε για μας/והכל נגמר בשבילנו θέλω να σε δω......./רוצה לראות אותך...... תהני!

odeliaabut1

New member
פאדי תודה מתוק אמיתי שלי

היי פאדימו תודה תודה תודה לך על היחס קודם כל ואח"כ על התירגום אני אוהתב אותך אתה חבר אמיתי אין אין עלייך פאדימו פלירקי מו סאגפו פולי פולי פולי

עכשיו לכל המתמללים אנגלו/יוונית

בבקשה, אם אפשר...שגם הלא יוונים שבינינו ייהנו...וכמובן תודה לפאדי על מילות השיר המצורף...

למעלה