היי לכלום!

היי לכלום!

שמי סוניה אני מתה על הבויז !!!! אוהבת אותם 6-7 שנים מתה על כולם באותו מידה! אני מהפרום של גליה ואני רוצה להגיד שגליה צודקת בקשר ל-howiefan היא משקרת אתם באמת חושבות שהיא חברה של האווי ושל פוליאנה ??? אם כן אתם ממש תמימות ולא חכמות ! כי גם אני יכולה לבוא ולכתוב כל מיני דברים כאלה שאני למשל חברה של הבויז ושאני מדברת איתם בטלפון וכל זה אז זה לא נכון!! והתמונות האלה שהיא אמרה שהיא קיבלה באיימיל מהאווי או לא יודעת ממי אז הם מבאקסטריט נט אז אל תהיו תמימות ואל תאמינו לכל דבר שכותבים פה בפרום היא הייתה גם בפרום של גליה וכל מה שהיא עשתה שם היא אמרה לנו שאנחנו מתנהגות כמו ילדות קטנות איך שאנחנו אוהבות את הבויז והיא אמרה שלבויז נישאר עוד שנה שנתיים לחיות בתור להקה ! לזה אתם קוראות מעריצה ? אז לא! מעריצות ככה לא מתנהגות! ואתן חושבות שהיא ניכנסת לפרום בגלל שהיא מעריצה של הבויז אז אני לא חושבת ככה היא ניכנסת לפרומים של הבויז כדי ללמד את האנשים שם לחיות והציק! אני לא הופתע בכלל אם יתגלה בסוף ש-howiefan תגלה כילדה בת 10 שבאה רק להציק לאנשים!! אז תחשבו על זה טוב טוב ! ולסיום תקבלו תמונה של ניקי המתוק! ~סוניה~!

נכון סוניה!!! ותודה

שמישהי מסכימה איתי.....גנון או לא גנון אצלנו בפורום כולנו חברות!!! וקים-אם את רוצה שכולם יהנו פה..אולי כדאי שתעשי לפורום שלך סדר פסח ותעיפי את הלכלוך האמיתי!!!!!!!!!!!! חג שמח

i love nick

New member
go girl!

סוניה וגליה צודקות!!!!!!התמונות הם מבקסטריט נט!!!!! תחשבו קצת טוב טוב היא באמת יכולה להיות חברה של הבויז???? נו באמת! זה סוג הילדות שרק רוצות צומי!והינה היא קיבלה אותו! אז אני רוצה להגיד לכם רק תחשבו קצת זה לא מזיק! אכשיו אני איילת ואני מעריצה את הבויז כבר 5-6 שנים! וגם אני מהפורום של גליה!(שזה פורום מצויין!!!) אהה כן ו-howeiefan:בשקרים לא משיגים שום דבר!!!!(גם את תחשבי על זה קצת!) איילת!

שני BSB

New member
היי!!!!

סוני!!!!!! היי מה המצב??? שני מהפורום של גליה.... הכל טוב??

למעלה