היי לכלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היי לכלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזרתי סוף סוף!!!!! ממש התגעגעתי !!!!! המחשב שלי מת לפני שבוע אז חיברתי את המחשב של בת דודה שלי ואז במחשב הזה לא יכלתי להתחבר לאינטרנט אקספלוראר משום מה
והיום אמרו לי איך להתחבר אז התחברתי וסוף סוף אני פה
אצלי הכל בסדר :) שבוע שעבר הייתי ביום הולדת של חברה שלי בנהריה והיה ממש כייף!! היא עשתה את היום הולדת שלה באיזה פארק ליד הבית שלה ועשינו על האש והיה סבבה!!!!! וסוף סוף ראיתי את החבר שלה כבר איזה שנתיים אני מדברת איתו באיסיקיו ולא ראיתי אותו אף פעם והוא מזה חמוד!!!!:) הא וביום שבת בלילה ההורים שלי נסעו לחוץ לארץ אז אני עד 14.9 תקועה לבד בבית לגמריי דיי כייף להיות בלי ההורים ובלי ההצקות שלהם
(מזמינה אותכם אליי לעשות כייף) מממ מה היה עוד.... ביום ראשון ניפגשתי עם איזה דביל מרוב שיעמום
הדביל הזה היה "מאוהב"בי וסתם רק לריב הוא יודע...מטומטם!!!! אתמול הייתי בלשכת עבודה וניפגשתי עם חברה שלי(הזאת מנהריה)היה נחמד:) ביום חמישי אני ניפגשת עם ידיד לי מחדרה איזה כייף!!! אני ממש מחכה לזה בזמן האחרון יש לי אבוססיה אליו...כל הרגשות שלי התערבבו
מממ זהו... מה איתכם???מה חדש???איך בבית הספר??עושים כייף שם?(חחחח...סתם...) מה קורה בפורום?? איך היה בלעדיי שבוע??מקווה שהתגעגעתם
טוב ספרו ספרו:) ~שלכם סוניצ'קה~!

l1zard

New member
../images/Emo12.gif

עבר רק שבוע? ואני חשבתי שיותר..
רק אתמול חשבתי לאן לעזאזל נעלמת.. חחחחח.... וואי איזה כיף לך לבד! הלוואי עלי! :] אני מקווה שאת מנצלת את זה כראוי
המממ..... בביצפר רגיל.. :/ אין חדש :/ ולא! לא כיף! :[ בכל מיקרה... שמחה שחזרת אלינו!!!!! התגעגעתי! :]

לא חס וחלילה!!!!

אני מתכוונת שאני מזמינה את כולם בלי שום קשר לפגישות מפורום:)

wasted years

New member
חדשה?../images/Emo6.gif

היא האמא של הפורום... היא וקיריל קיימו את מצוות פרו ורבו רק שאותה גירשו מגן עדן וקיריל קיבל על עצמו את ניהול הפורום... בגלל זה הניק שלו בצבע כחול(ולא רק הניק
)... אנחנו הצאצאים:) לדוגמא, אני ירשתי מאמא את הגובה ומאבא את השכל
אשליות:|

AeroSlash

New member
צאצאים?

אז לא טעיתי כשאמרתי שקיריל הוא פר הרבעה.. תראו כמה צוציקים הוא השריף לאוויר העולם העולם... רגע, ליזה, שאני אקרא לך אמא? קירילצ'וק פאפאאאא!!!!!!

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דייייייייי, אני בוכהההההה
אין עליכם

vk3

New member
עוווווווווווווווומממררררררררררררררר

אנייייייי מתתתתתתתתתתת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה אדירררררר
אתה הכי גדול

v o d k a

New member
עווווווומר!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ע-נ-ק!

למעלה