היי לכו-ו-ולם

Janem

New member
ומי שלא קופץ.......

אדום... מי שלא קופץ אדום! מי'שלא'קופץ אדום! מיש לא קו פץ אדום! וסלים טועמה מחבל!!!! (איזה חרוז)...

Janem

New member
נצל"ש...

בדיחת היום: מה זה 10000 כושים בניו אורלינס? -ג'ז בים האדום... {!!!} ... תופים... :p

בדיחות

במשפחת ערפדים יש 3 בנים ואב ערפד זקן. האב, שרוצה להעביר את נכסיו לבן הכי מוכשר, מכריז: "הבן שיביא לי הכי הרבה דם יחשב עבורי החכם והנבון ביותר, והוא זה שינהל את משק הבית לאחר שאלך". שלושת הבנים הולכים ואט אט שבים. כשהראשון חוזר האב שם לב לדם מסביב לפיו ושואל אותו: "מאיפה הדם?" עונה הבן הראשון: "מהעכבר שבגינה" כשחוזר השני, יש לו עדיין דם על הלשון. האב שואל גם אותו: "מאיפה הדם?" עונה הבן השני: "אתה רואה את הפרה שם?", מצביע על אותה פרה, "ממנה הדם". כשהבן השלישי חוזר, כל הפרצוף שלו מרוח בדם טרי. האב מאשר: "נהדר, בני, אתה החכם והנבון ביותר במשפחה! רק אמור לי בבקשה, מאיפה כל הדם הזה?" הבן השלישי לוקח את אביו עימו ואומר: "רואה את העץ הזה?" ומצביע לכיוון עץ בחוץ. עונה האב: "כן, למה?" משיב הבן: "כי אני לא ראיתי אותו --------------------------------------- זברה נכנסת לראשונה בחייה לגן חיות. היא פונה לפרה ושואלת אותה: "מה את נותנת?" "חלב", הפרה משיבה. ממשיכה הזברה לעבר הכבשה ושואלת אותה: "מה את נותנת?". עונה הכבשה: "צמר". אחריה רואה הזברה דוב, ושואלת גם אותו: "מה אדוני נותן?". הדוב עונה לה: "קודם כל תורידי את הפיג'מה, אחר כך נדבר."

Janem

New member
את הראשונה אני מכיר עם יתושים

חחחחחחחחחחחחחחח, אבל היא קורעת כל פעם מחדש... ^_____^

Janem

New member
צ'מעי בדיחה...

אריה, מלך החיות חוקק חוק שאסור לחרבן בטריטוריה המלכותית שלו ביער. יום אחד, איזה ארנב הלך בטריטוריה הזאת והיה חייב לחרבן, ובדיוק אז האריה הגיע. הארנב ראה את האריה וכיסה את החרא שלו עם הידיים... האריה: מממ... ארנב... מה יש לך שם? הארנב: אעע... תפסתי פרפר ואני לא רוצה שהוא יעוף לי... האריה: שחרר ת'ידיים!!! הארנב: נו, אבל זה פרפר יפה, חבל... האריה: שחרר תידיים או שאני אוכל אותך... הארנב שחרר ת'ידיים-- הארנב: ווווש, הפרפר עף... ותראה כמה חרא הוא השאיר...

=)

גבר נשוי אומר לאישתו: "עבורי את כמו קוקה קולה". האישה מופתעת: "כלומר, טעם החיים?" הבעל מסביר את עצמו: "לא, שחורה עם גזים".

Natalila

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

קרעת אותי
יש לי בדיחה גם... פולניה מסתכלת במראה ואומרת לעצמה :" מגיע לו
" חחחח

E K O

New member
פולניות

לא יכולות לראות מישהו נהנה, סטיגמה שכזו.... אז יעני היא מסתכלת במראה, רואה שהיא מכוערת או משהו ואומרת [על בעלה] שמגיע לו, כאילו, שיסבול, שלא יהנה וכו' וכו'.... =]

למעלה