היי לכולן...

בתאל42

New member
היי לכולן...

מצטערת שלא הייתי כאן שלושה ימים.. שישי שבת אני שומרת אז אני לא מדליקה את המחשב... וחוץ מזה היו לי כמה בעיות עם אחותי הקטנה... אוף זה כזה קשה.. אפילו שדודה שלי מגדלת אותן עם הרבה חום והרבה אהבה זה לא אמא ..וזה קשה!! ולכן אני רוצה שהן יראו בי את הכי קרוב לאמא...אבל לפעמים אני מרגישה שזה יותר מידי דברים להתמודד.... טוב...הרבה מה לעשות אין... אני תמיד אהיה פה למענן... יום טוב מכווולכן..!!
לב
לב|לב

מאוד מבינה אותך...

אחרי שאמי נפטרה, מכיון שהוריי היו גרושים, אחותי הקטנה, שהייתה אז בת 8, עברה לגור עם אבי ובת זוגתו ואני עברתי לגור אצל החברה הכי טובה שלי בכדי לסיים את י"ב ולא לעבור באמצע שנת הלימודים. כך שנפרדו דרכנו, הייתי רואה את אחותי פעם בשבועיים, כשהייתי באה למרכז ובכל פעם שהיינו נפגשות הסכרים היו נפרצים, היא הייתה מוציאה את כל הבכי שהיא הייתה אוגרת אצל אבא שלי (שם היא לא יכלה לבכות, או לא הרשתה לעצמה לבכות)...היה כ"כ קשה להיות רחוקה ממנה ולא להיות מסוגלת לגונן עליה... כעבור כמה שנים חזרתי לגור בביתו של אבי וכך יכולתי להחזיר לה את כל החום והאהבה שהיא איבדה ביחד עם אמי...בזכות זה הקשר שלנו הוא היום מאוד חזק... שולחת לך המון

למעלה