היי לכולן

היי לכולן

שקט פה בזמן האחרון , מה זה איפה כל הבנות שכותבות. אז תספרו , איך היה ביום כיפור , מי צמה ומי לא ? אז אני אתחיל , אני ואנגל היחידה היינו אצל דרומית, היה נחמד, העברנו אותה, לא צמנו וזהו , עכשיו מתחילים טיפונת להתארגן ללימודים ונקווה שיהיה בסדר. זהו בנתיים יום נעים דלית

elitp

New member
אז מה אני עשיתי ביום כיפור?

אני אספר שביליתי בצאט מרתק עם בחור בגובה של שני מטר. ניסינו לחשב את הסיכוי לזוגיות כשהפרש הגבהים בנינו הוא 54 סנטימטר. בהמשך,השיחה התפתחה לכיוון העסיסי יותר,והוא סיפר לי את הבדיחות הרגילות על בחורות נמוכות במיטה (אם רק היה לי שקל על כל פעם שמסבירים לי למה אני בגובה האידאלי!). הצאט זרם כמו שצריך,והרגשתי חופשית להפעיל את המצלמה. בהתחלה הוא טען שאני לא נראית קטנה,אבל רק כשקמתי ונעמדתי ליד הכסא הוא קלט. אז יש מצב? מי יודע...

barbushi

New member
היי הילית!

זה נשמע לא רע! חוץ מהבדיחות המפגרות. ספרי אם תפגשו. וזה גם נהדר גם שאת רוצה להכיר.

קחי הכל בפרופורציה

זה נחמד מאוד לצו'טט מכירה את המדיה ....רק קחי הכל בקלות. ותשמרי טוב עם מי את מדברת. מאוד חשוב זה רק עצה קטנה לי אליך. בכל מקרה , שמחה שקצת נפתחת ומדברת עם אנשים. את מוזמנת לכתוב לי במסר אם בא לך דרומית

elitp

New member
אם את חוששת שאני אפגש עם טיפוסים...

אז רק במקרה אני מנהלת את הפורום שבו היה חבר אופיר רחום ז"ל. יש כללי בטיחות בסיסיים בצאטים,שאני בוודאי שומרת אותם.

elitp

New member
אחד מאתרי החדשות הפרטייים המוכרים

מכירה את רוטרנט?

למעלה