היי לכולן:)

mishmesh12

New member
היי לכולן:)

אז ככה... אני בת 19 ופעילה מינית משהו כמו 4 חודשים עם פרטנר אחד קבוע, שאני מאוד נהנית מיחסי המין איתו. הבעיה שלי היא שאין לי מושג אם גמרתי או לא, ואם לא, אז אין לי מושג איך לעזור לעצמי לגמור. בסקס עם החבר שלי אני הכי נהנת מהחדרת אצבעות שלו. זה גורם לי לצמרמורות בגב ולפעמים בירכיים בהתחלה, קוצר נשימה, הידיים שלי נרדמות ולפעמים [בפעמים שאני ממש נהנית] אני גם מרגישה את הלחיים שלי פועמות [חח כמו אחרי ריצה ארוכה] במשך כמה דקות גם אחרי שהוא מסיים. אחרי זה אין לי רצון שהוא יפסיק, אבל כן יש לי הרגשה שהמשך של החדרת אצבעות הוא איכשהו מיותר ופחות מהנה ממה שהוא היה קודם. הבעיה שלי היא שאין ממש "שיא" ברור, כלומר יש כמובן הבדל כשאני מתחילה להרגיש את הלחיים שלי פועמות, אבל לא הייתי אומרת שיש כמה שניות של הנאה מיוחדת. הכל מהנה יותר ויותר עד שאני מגיעה למצב שתארתי קודם שזה כבר פחות מהנה, אבל אין כמה שניות בין לבין. זה בעצם מה שגורם לי לחשוב שלא גמרתי. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. דיברתי עם החבר שלי והוא גם אמר לי לנסות בעצמי ואז החלטתי לתת לזה הזדמנות נוספת [ניסיתי כמה פעמים לפני שהכרתי אותו וזה לא ממש הלך]. די השקעתי באווירה והכל ואפילו הרגשתי שבא לי כשהתחלתי [למרות שההתחלה לא הייתה מחרמנות או משהו כזה], אבל שוב זה ממש לא הלך. אני ממש לא מצליחה לרגש את עצמי. המגע שלי בעצמי לא מעורר אותי כמו שמעורר המגע שלו. קראתי בכל מיני מקומות שכדי להגיע לאורגזמה אסור להזניח את הדגדגן, בעקבות זה ביקשתי מהחבר שלי שייחס לו יותר תשומת לב, אבל זה רק נסבל מבחינתי. זה לא נעים לי ובטח שלא מביא לתוצאות שמביאות האצבעות.. החבר שלי אפילו ירד לי וזה לא שיפר כלום. ניסיתי בעצמי גם מגע לא ישיר בדגדגן, וזה היה קצת יותר נחמד אבל גם לא השתווה לאצבעות. זה נשמע כאילו גמרתי? אפילו למצב שתיארתי [שמאוד מהנה מבחינתי] הגעתי פעמים ספורות.. ואולי למישהי יש אולי עצות, רעיונות, הערות, ניסיון דומה וכו'?

היי וברוכה הבאה!

קודם כל, אני מעתיקה את ההודעה שלך לכאן, עם רווחים ואוויר, מה שיאפשר אולי ליותר אנשים לקרוא ולענות לך
: אז ככה... אני בת 19 ופעילה מינית משהו כמו 4 חודשים עם פרטנר אחד קבוע, שאני מאוד נהנית מיחסי המין איתו. הבעיה שלי היא שאין לי מושג אם גמרתי או לא, ואם לא, אז אין לי מושג איך לעזור לעצמי לגמור. בסקס עם החבר שלי אני הכי נהנת מהחדרת אצבעות שלו. זה גורם לי לצמרמורות בגב ולפעמים בירכיים בהתחלה, קוצר נשימה, הידיים שלי נרדמות ולפעמים [בפעמים שאני ממש נהנית] אני גם מרגישה את הלחיים שלי פועמות [חח כמו אחרי ריצה ארוכה] במשך כמה דקות גם אחרי שהוא מסיים. אחרי זה אין לי רצון שהוא יפסיק, אבל כן יש לי הרגשה שהמשך של החדרת אצבעות הוא איכשהו מיותר ופחות מהנה ממה שהוא היה קודם. הבעיה שלי היא שאין ממש "שיא" ברור, כלומר יש כמובן הבדל כשאני מתחילה להרגיש את הלחיים שלי פועמות, אבל לא הייתי אומרת שיש כמה שניות של הנאה מיוחדת. הכל מהנה יותר ויותר עד שאני מגיעה למצב שתארתי קודם שזה כבר פחות מהנה, אבל אין כמה שניות בין לבין. זה בעצם מה שגורם לי לחשוב שלא גמרתי. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. דיברתי עם החבר שלי והוא גם אמר לי לנסות בעצמי ואז החלטתי לתת לזה הזדמנות נוספת [ניסיתי כמה פעמים לפני שהכרתי אותו וזה לא ממש הלך]. די השקעתי באווירה והכל ואפילו הרגשתי שבא לי כשהתחלתי [למרות שההתחלה לא הייתה מחרמנות או משהו כזה], אבל שוב זה ממש לא הלך. אני ממש לא מצליחה לרגש את עצמי. המגע שלי בעצמי לא מעורר אותי כמו שמעורר המגע שלו. קראתי בכל מיני מקומות שכדי להגיע לאורגזמה אסור להזניח את הדגדגן, בעקבות זה ביקשתי מהחבר שלי שייחס לו יותר תשומת לב, אבל זה רק נסבל מבחינתי. זה לא נעים לי ובטח שלא מביא לתוצאות שמביאות האצבעות.. החבר שלי אפילו ירד לי וזה לא שיפר כלום. ניסיתי בעצמי גם מגע לא ישיר בדגדגן, וזה היה קצת יותר נחמד אבל גם לא השתווה לאצבעות. זה נשמע כאילו גמרתי? אפילו למצב שתיארתי [שמאוד מהנה מבחינתי] הגעתי פעמים ספורות.. ואולי למישהי יש אולי עצות, רעיונות, הערות, ניסיון דומה וכו'?

a111111a

New member
לעונג ולמשמש

היי! משמש, אני בדיוק באותו מצב כמוך. את לא לבד!
עונג, אפשר בבקשה לקבל את תגובתך על ההודעה של משמש?

היי ../images/Emo13.gif

אני מעדיפה קודם לאפשר לנשים המקסימות שכאן לשתף מניסיונן...

למעלה