היי,, לכולן

ליאת77

New member
היי,, לכולן

אני זקוקה לרעיונות בתכנון פגישת הכרות הורה וילד המיועדת ליום שישי הבא. הקושי הוא בקבלת 35 ילדים ביום אחד. האם יש משהי במצב דומה שיכולה לסייע לי??? ועוד שאלה, ברור לי שבאותו יום אני לא אוכל לערוך שיחה קצרה עם כל אחד בנפרד (כפי שנהגתי לעשות), במטרה להכיר את הילד, לשמוע מההורה פרטים חשובים לגבי הילד (מעבר לפרטים שעליו למלא בטופס המיועד לכך). מתי לדעתכן כדאי לעשות זאת? ושוב.. תודה

happy35

New member
רעיונות

את טופס השאלות/פרטים אישיים את יכולה לתת להורים ביום שישי ולבקש מהם להחזיר ביום א בתחילת הלימודים, תדגישי את חשיבות הטופס כך שלא ישכחו. לטופס את יכולה להוסיף את הפרטים שאת חושבת שחשובים לך לדעת על הילד. רעיון: כל הורה מצייר את 2 כפות הרגליים של הילד (קווי מתאר מבלי לחלוץ נעליים) בתוך אחד יכתבו ההורים את שהם מאחלים לילד/ה לשנה החדשה ובשני כותבים את שהילד מאחל לעצמו, לאחר מכן הילד מקשט את כפות הרגליים בטושים...משאירים על הבריסטול עם שם לא גוזרים.. לאחר המפגש .. גוזרים ומסדרים אותם מהכניסה של הגן עד למרכז-מדביקים על הרצפה כל זוג , ורושמים "הצעד הראשון שלי בגן" הכפות רגליים יוצרות שביל עד מרכז החדר- מנסיון כשהילדים וההורים מגיעים ביום הראשון זה פשוט מהמם , כל ילד מחפש את כפות הרגליים שלו והם פשוט מוקסמים. מקווה שעזרתי.

מקסים

רעיון כפות הרגלים באמת מקסים!! לגבי הטפסים, אני חושבת שאם את לא רוצה למצוא את עצמך רודפת אחרי טפסים כדאי לשמור אצלך מספר טפסים לשוכחים כדי שיוכלו למלא אותם ביום ראשון בגן. אפשר במקום ברכות של ההורים לבקש מהם לכתוב ציפיות - וכך תוכלי לעשות "תיאום ציפיות" כלומר, תראי למה כל הורה מצפה, במידה ואת יכולה לעמוד בצפית אין בעיה במידה אינך יכולה כדאי להזמין את ההורה לשיחה אישית בשלב מאוחר יותר של השבוע. אפשר גם להתייחס אישית לכל אחת מהציפיות, בכתב ולחלק את ההתיחסויות ביום א' (בפגישה זה ארוך ומסובך). ואז השנה נפתחת כך שלהורים יש תחושה של יחס אישי. כלומר שנה שנפתחת בחיוך. שתהייה שנה של יוחכים ואהבה דפנה

למעלה