היי לכולן

שליBB

New member
היי לכולן

רציתי לקבל פרטים על פונדקאות. אני סובלת מבעית כליות ולאחרונה הרופא אומר שהריון יכול לגרום לי להזדקק לדיאליזה ולא כדרי לקחת את הסיכון.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה שלי../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

פונדקאות בהחלט יכולה להיות הפתרון עבורך, בהודעה שכתבת יש מעט מאוד פרטים, קשה לי להתייחס נקודתית לעניין. בת כמה את? האם את נשואה, האם הרית בעבר? האם מתן הורמונים לשם שאיבת ביציות לא תסכן אותך? אשמח לתת לך פרטים נוספים שלי, בהצלחה.

שליBB

New member
היי מירבי

לשאלותייך אני בת 28 נשואה והאמת אני לא יודעת אם מותר לי לקחת הורמונים או לא, אני באמת אברר איתו. אז איך מתחילים?

שליBB

New member
שכתי לציין לא הייתי בהריון אף פעם

אנחנו נשואים רק שנתיים.

מירבי*

New member
היי שלי../images/Emo39.gif

המהלך הראשון צריך להיות פניה מסודרת לאביבה נמרודי במשרד הבריאות טלפון-02-5681275, היא מתאמת הוועדה לנשיאת עוברים. הרופא המטפל שלכם צריך לכתוב מכתב בו הוא מפרט את הסיבות שהביאו אתכם לצורך בפונדקאות, את המכתב מעבירים לאביבה, ממתינים לאישור ואז אפשר להתחיל את התהליך. בהצלחה

babyh

New member
שלי...

אני מושתלת כליה... אומנם לא שייכת לפורום זה אבל סתם קראתי וראיתי את שאלתך. למיטב ידיעתי אין בעיה עם הורמונים כל עוד הכליות לא בקריסה ממשית. אני משערת שהרופא מדבר על סיכון מהריון בלבד כי ההריון מאאאאוד מכביד על הכליות. אגב, אני קצת מבינה מה קורה בפורום זה כי עברתי הפריות חוץ גופיות. ויש לי בת בת שנתיים וחצי ועכשיו מתחילה חודש שמיני בלי עין הרע!! הרופא שלי שהוא פרןפסור בהדסע עין כרם (נפרולוג) לא רואה בעיה בהורמונים למיטב ידיעתי אבל תבררי על כל הורמון ותרופה באופן ספציפי. כי יש תרכובות שמכבידות על הכליות. בכל מקרה בהצלחה. ואם את צריכה עזרה, אשמח לעזור. תשלחי לי מייל ע"י הקשה על שמי. בייבי

mondani5

New member
ברוכה הבאה שלי!!!!

הגעת למקום הנכון,ישנם קריטריונים ברורים להורים מיועדים על מנת שיאשרו אותם להליך פונדקאות . גם אני עברתי את ההליך הזה וכיום חובקת שתי בנות מדהימות שיר ורון שנולדו ב-2.3.03 ,באדר ומשנכנס אדר מרבים בשירה ורינה. את יכולה לשלוח לי מסר אם את מעוניינת להיוועץ עימי אשמח לעזור לך,ומאחלת לך הצלחה בכל דרך שתתבחרי בה. בידידות אירית

למעלה