היי לכולן

אירלין

New member
היי לכולן

חבר שלי התגייס בשבוע שעבר ומאז אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי מרוב געגועים. אנחנו כבר מעל 5 חודשים ביחד ועד עכשיו התראינו ממש כל יום. הוא התגייס לחובלים ככה שבינתיים בטירונות הוא יוצא כל שבועיים אבל בקרוב מאד הוא יסגור 28. ואני פה משתגעת בלעדיו, אני ממש יוצאת מדעתי. דיי הופתעתי למצוא את הפורום הזה, אני מודה, הייתי כל כך שקועה שכאב שלי שאפילו לא חשבתי שיש עוד בנות בדיוק כמוני. תגידו לי אתן, זה באמת עוזר לדבר כאן על הדברים? אני כל כך מנסה להמשיך בחיים שלי ולהתרכז בדברים אחרים אבל אני פשוט לא מוצאת בתוכי כח לעשות שום דבר. אני לא יודעת מה צריך לעשות כדי לצאת מזה. בטח אין תרופת קסם, אני מניחה... אני אנסה גם קצת לקרוא כאן בפורום, אולי אני אגלה שלפחות חלק מכן מצליחות. לילה טוב לכן. ואני אוסיף גם סמיילי, כי בכל זאת לא איבדתי את האופטימיות שלי : )

דניאל7707

New member
היי אירלין

ברוכה הבאה!!!!!!! קודם זה טוב שאת כותבת פה,שתהי בטוחה שזה יעזור לך מנסיון! תרופת קסם אין , את צודקת,אבל התרופה הכי טובה זה הזמן- הוא יעשה את שלו ואת תתרגלי זה תקופה שתעבור.... אני שמחה בשבילך שלא איבדת את האופטמיות , ומקווה שתהי חזקה כדי לעבור את זה!!!!! בכל אופן ,בהצלחה לך, גמני וכולנו כאן באותו מצב של געגועים. אם זה ינחם אותך אני לא ראית את חבר שלי חודש וכל מפגש שלנו לא יותר משלוש שעות ,עם יש רצון אז מצליחים לגבר על כל מכשול,אני יודעת שקל לומר וקשה במציאות אבל שוב רק הזמן יעשה את שלו ותתרגלי בסוף. (לפעמיים טוב להתגעגע כי ככה מעריכים יותר את בן הזוג.)

shiri59

New member
לי אישית זה עוזר

ברור שאין מששהו שיותר יעזור לי מלהיות איתו פה, אבל אין ברירה, וכן את מוזמנת לפרוק ולבכות וכמה שאת רוצה, יש פה בנות מתוקות ואני בטוחה שתרגישי יותר טוב אח"כ.. ששמעי הוא בהתחלה, ובטירונות, אז דופקים אותם ביציאות וקורעים להם את התחת, כי ככה זה, אבל גם היציאות שלו באיזשהו שלב ישתפרו..את תראי :) תספרי קצת על עצמך... בהצלחה שולחת חיבוק אם זה עוזר :)

GrowingMadness

New member
אופטימיות זה הכי אחי D:

וול, כמו שנאמר מעליי- ככל השפז"מ עולה -> היציאות משתפרות. כן, בהתחלה זה סבל מטורף, אבל זה ישתפר, דונט וורי. וכמו שאמרת בעצמך, אין תרופת קסם. הפורום הזה [
] לא מעלים את הגעגועים לגמריי, אבל הוא מאוד עוזר לשיפור המצברוח! ^^ אנחנו לא מכריחות אף אחת לבכות פה ולהשתפך כשהיא מצטרפת לפורום, היא מוזמנת להיות חלק מאיתנו גם בלי זה, אבל אפשר בהחלט לנסות כשנורא עצובים לשתף ולדבר על זה כאן בפורום. בכל זאת תחשבי שכולנו באותה סירה [טוב, חלקנו] ואנחנו יודעות מה מעודד אותנו בשביל לעודד בנות אחרות. כמו שאמרתי- רובנו כאן באותו המצב. והמשפט הכי טוב שאני יכולה להגיד לך, [שלדעתי יכול להיות המוטו של הפורום
] זה שאם האהבה שלכם מספיק חזקה- היא תנצח הכל! גם את התקופה המציקה הזאת. [כןכן זה משפט קיטשי שאפשר למכור במכירת חיסול, אבל הוא כלכך נכון]. כמו שאמרתי את מוזמנת לבכות פה ולחפור כמה שבא לך וכולנו פה נשמח לעזור.

dandi99

New member
רק כי אני לא יכולה להתאפק...

מה?מישהו אמר משהו על פז"מ? עוד חודש לשחרור!!!!!!! (שלי-למי שהיה ספק:))

אירלין

New member
תודה לכולכן

הדברים שכתבתן באמת מחממים את הלב. הוא התקשר היום בשעת ט"ש והוא אמר שהוא חייב לדבר איתי כי הייתה להם שיחה על זה שבקרוב הם מתחילים טירונות 07 באילת, מה שאומר שהם יצאו 28.... והוא קצת חשש מזה, הוא רצה לוודא שאני יודעת שהוא אוהב אותי ושזה לא משנה את מה שהוא מרגיש. דיברנו על זה קצת, שנינו חוששים שזה ירחיק בינינו אבל הרגעתי אותו שאני תומכת בו במיליון אחוז, ושאני לא מפסיקה לאהוב אותו לרגע. שנינו יודעים שזה הולך להיות ממש קשה... זהו. רציתי קצת לפרוק, אני לא הולכת לחפור לכן פה (בינתיים). טוב, אז ביקשתן שאני אספר קצת על עצמי: אני בת 18, גרה באיזור המרכז/ירושליים (תלוי איך מסתכלים על זה) סיימתי יב' ודחיתי את הגיוס שלי, אני לומדת יג'-יד' במכללת אורט בגבעתיים, לימודים לתואר הנדסאי בקולנוע. כן, אני יודע שזה נשמע קצת מוזר. זו סוג של עתודה, רק שהצבא לא נותן לי שום דבר רק מרשה לי לא להתגייס עד שאני אסיים את הלימודים. ובתכל'ס זה לא רע בכלל, כי אני ממש נהנית ועושה קולנוע שזה בכלל כיף לא נורמלי. גם הכרתי מלא אנשים חדשים והמורים שלי מגניבים ממש. יש לי אח גדול (22) שעדיין בצבא, בקבע, והוא כבר לא ממש גר בבית. ואחות קטנה (15), כן, אני ילדת סנדביץ', שהיא מותק אבל מעצבנת כמו כל האחיות. ונראה לי שאני אסיים בזה, כי כבר כתבתי הודעה ארוכה למדי.... : ) אם יש לכן שאלות או שסתם בא לכן לדבר אתן מוזמנות, אני אשמח! לילה טוב לכן, ובאמת תודה.

M o r k a

New member
היי אירלין

וואי את לא מבינה איך שמחתי לראות את התגובה שלך חבר שלי גם התגייס לקורס חובלים! ב26.10 נכון? יום שבת את באה לביקור בחיפה?? קיצר רציתי להגיד שגם אני ממש לחוצה מהקטע של ה28 באילת 3 חודשים ברצף.... יהיה קשה אבל אם אוהבים באמת פשוט נעבור את זה... דרך אגב היום החייל שלי התקשר וכלכך שמחתי כי לא דיברנו מיום שבת... פשוט לומדים להעריך את הרגעים האלה... הייתי פשוט מאושרת! קיצר יהיה טוב 3>

אירלין

New member
מור?

את החברה של ניסים נכון? קורע... אנחנו מכירות! אם ניחשת מי אני, תתקשרי! יש לך את המספר שלי. רמז: אני עוד מחכה לשיחה ממך כבר הרבה זמן.

למעלה