היי לכולן

היי לכולן ../images/Emo24.gif

מה נשמע? פותחת שירשור לעדכון מה חדש אצל כל אחת (כולל האימהות) אצלי הכל בסדר, מתחילה ללמוד אנגלית ומתמטיקה עוד חודשיים . יצא לי להכיר מישהו חדש אבל לא יודעת איך זה התפחתח (מקווה לטוב) יוצאת לחופש ומקווה לחזור עם כוחות מחודשים. יום טוב לכולן דרומית

1שרהפ

New member
אצלינו ברוך השם בסדר ../images/Emo9.gif

הניתוח של ביתי עזר בצורה מדהימה !!! היא נולדה מחדש היא התחילה למלמל וללכת עם להחזיק ברהיטים היא גם מריחה ומרגישה הרבה יותר (היא מגיבה יותר לקור וחום ןלכאב מה שלא היה לפני) היא אוכלת הרבה יותר טוב בקיצור השתנת מקצה לקצה דרומית תהני בחופש ובהצלחה,,,,

היי לכולם

אז ככה , אצלי יש הרבה חדש : אחי יתחתן בשעה טובה ביום חמישי , קיבלתי ביום שלישי מכמב שהתקבלתי למכללת עמק יזרעאל , אני גם יוצאת לחופש עוד שבוע וזהו , חוץ מעבודה שבעניין הזה הולך קצת נאחס , הכל ממש טוב מקווה עוד בנות יעדכנו שב שלום ושבוע טוב דלית

זהבית 1

New member
שלום

אצלי הכל בסדר מחר אני טסה לטורקיה שיהיה לך בהצלחה בלימודים ובהצלחה עם הגבר החדש שהכרת

שלום

אצלי הכל לצערי רגיל. אין שום חדש לא בעבודה ולא בחבר ולא בכלום. אני שמחה שכולן בסדר ושיש לכן דברים חדשים ואתן מעדכנות זהבית תהני בטורקיה (אני מקווה בך בהחלט) דרומית בהצלחה בהכל ושרה אני באמת שמחה לשמוע שהכל ישתנה לטובה!

לדרומית

תהני מהחופש תבלי ותנוחי ותחזרי עם כוחו חדשים. ובהצלחה עם הבחור החדש

nuritco

New member
משנה מקום משנה מזל - האמנם?

היי לכולן אצלי ככה ככה. חראגיל אתן יודעות. אני לא סובלת את העבודה שלי (ובמיוחד את הבוס) אבל אני מאוד מפחדת להתפטר כי כולן יודעות מה מצב השוק... נראה כבר מה יהיה. אני מתה לצאת לחופש אבל אין לי כל כך מתי. אולי אני אקח איזה יום אחד או משהו... אני מקווה לצאת לחופש בנובמבר או משהו. כנראה ללונדון כרגיל
מה שרציתי לשתף הוא שאחותי מתכננת לחעזוב את הדירה שהיא משכירה בספטמבר למרות שיש לה עד נובמבר. אני מאוד מתלבטת אם כדאי לי להכנס במקומה ולנסות את הלגור לבד שכולם מדברים עליו. ההתלבטויות שלי הן כאלו: יש לי קצת כסף שחסכתי והוא יספיק לזמן מסויים כמובן, וכל עוד אני אעבוד נראה לי אני אסתדר כי אני לא מוציאה כרונית ויודעת לשמור על עצמי וכמובן אני רוצה לנסות את העניין. מצד שני אני אוהבת להיות לבד ולהתבודד אבל זה מאוד לא בריא לי... אני מעדיפה להיות עם המשפחה... נורית

נורית

שמחה שכתבת בפורום אחרי הרבה זמן. לגבי מה שהעלת כאן- אני רק יכולה לאחל לך בהצלחה אני אישית חושבת שלהיות עצמאית ולדאוג לעצמך זה נותן המון לביטחון העצמי וחשוב מאוד . זה עוד נקודת מפנה שבן אדם עושה בחיים אחרי הוא גר עם הוריו. אני בטוחה שזה יתרום לך הרבה מניסיון ואת תרגישי טוב עם עצמך. תמשיכי לשתף בפורום דרומית

שלום נורית

אני דווקא חושבת שאני יכולה לעזור לך בהתלבטויות על המעבר לדירה לבד... לפני כמה חודשים חברה שלי הציעה לי לעבור לגור איתה ועם עוד חברה באילת לעבוד וגם אני מאוד התלבטתי כי גם אני חייבת את המשפחה שלי (וקחי בחשבון ששירתתי בדרום והייתי בבסיס סגור כל השבוע) אבל הבנתי שאני חייבת לצאת מהבית לחיות לבד ולראות מזה. הייתי שם חודש וחצי ופרשתי כי היה לי קשה רחוק מהמשפחה כי אני בצפון ואילת לא כל כך קרובה כדי לקפוץ לבקר או משהו. מאותו יום שחזרתי אני מצטערת על היום הזה. את לא יודעת איזה כיף זה לגור לבד ואיזה הבדל זה. גם עם המשפחה שלך הם החברים הכי טובים שלך עדיין אין יותר טוב וכיף מלגור לבד. לי אין כרגע את האפשרות כי אני לא מוצאת עבודה אז אין לי איך לממן דירה אבל אני יכולה להבטיח לך שברגע שתהייה לי אפשרות אני יעזוב את הבית. היום אולי זה נראה לך מפחיד אבל זה חיים אחרים והרבה יותר כיפים. ברגע שתצאי מהבית לא תרצי לחזור... בכל אופן אם החוזה שכירות של הדירה הזאת הוא כמה חודשים עד חצי שנה שווה לך לקחת סיכון ומקסימום לא טוב חוזרים הביתה. אם החוזה ליותר משנה גם הייתי ממליצה אבל תחשבי אם את רוצה לגור שם שנה כדי שלא תתבאסי יותר מאוחר שנמאס לך מהבית הזה ואת לא יכולה לעבור שנה...
בכל אופן בהצלחה ונשמח לדעת מה עשית בסוף

לנורית

לפי דעתי את צריכה לנסות לגור לבד זה נותן המון ביטחון וכיף וזה לא שאת בכלל לא תראי את המשפחה .את תראי איזה הבדל זה וזה תורם הרבה מנסיון אישי

nuritco

New member
תודה על העידוד

תודה לכן בנות על העידוד. הדירה לא רחוקה מהבית שלי עכשיו. איזה 15 דקות הליכה בשבילי. ונראה לי אפילו יהיה לי יותר קל להגיע לתחנת האוטובוס ממנה אני נוסעת לעבודה... נראה כבר מה יהיה עוד חודש... אני מבטיחה לדווח :) נורית

למעלה