היי לכולן

blue flower

New member
היי לכולן ../images/Emo24.gif

בעקבות הצרות שיש לי בעבודה... אני רוצה לגשת לאחראית על כוח האדם במקום ולדבר... האם כדאי? האם יש טעם לבקש העברה למקום אחר? (השאלה האם כדאי נשאלת מניסיון קודם, ובו שיחה עם משרד כ"א גרר אינסוף בלגאן עם הבוסית, שכמו מפקד בכיר בצבא דורשת שיחות רק איתה. כרגע 'אין מצב') איך לנסח שאלה? אשמח לעזרה תודה,
כחול

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo142.gif כחול

שאלה פשוטה מאוד: האם כדאי לי לדבר עם מח' כח-אדם בנושא..... (הגדירי את הנושא וכיתבי אותו גם לנו) בחודש הקרוב? 7 קלפים+קלף סיכום

blue flower

New member
הי צליל...

שאלתי: האם כדאי לי לדבר עם מח' כוח אדם על המתח ביני לבין X (הבוסית שלי) בחודש הקרוב יצא: 9 גביעים 3 מטבעות 9 חרבות מרכבה ירח מוות סיכום: מלכת המטות קלפים כבדים קצת, לא??? אשמח לעזרתכן בפירוש, תודה
כחול

טורנדו1

New member
אני לא יודעת../images/Emo12.gif

אם צליל עדיין כאן אבל ועוד איך כדאי לך ללכת ולדבר עם כח אדם,קודם כל זה ישתלם לך מבחינה כספית כי כבר יש לך התקדמות בעבודה,והמון הערכה כלפייך,לא לפחד מ 9 חרבות,זה מראה על העברה לתפקיד אחר.אזרי אומץ,ואל תחששי מאויבים,מפני שקלף המוות משנה לך את הכל לטובה,ובכלל מלכת המטות:מוציאה זאת לפועל,תהיה לך הצלחה בעבודהואת עצמך תבצעי את משימותייך כמו שרק את יודעת.אני, הזדמנות כזו לא הייתי מפספסת.בהצלחה.

blue flower

New member
הלוואי!!! כספית אני לא בטוחה...

בכל זאת משרד ממשלתי ללא תקנים... אבל אנסה לגשת לשם ולדבר... אולי יהיה לי טוב סוף סוף בעבודה. תודה

טורנדו1

New member
ערב טוב פרח כחול../images/Emo24.gif

תנסחי שאלה:האם כדאי לי לבקש העברה למקום אחר בחודש הקרוב?5 קלפים+ סיכום.

blue flower

New member
תודה טורנדו, מתחילה עם הניסוח

שלך... כי השאלה יותר ברורה... האם כדאי לי לבקש העברה למשרד אחר בחודש הקרוב? אביר המטות אס הגביעים מלך החרבות יום הדין מגדל סיכום: עשרה גביעים אשמח לעזרה בפירוש, תודה

טורנדו1

New member
היי פרח../images/Emo140.gif

יש לך המון אמביציה והתלהבות לרעיונות חדשים,ובהחלט אס הגביעים מוכיח זאת:ועוד איך לבקש העברה,זו ההזדמנות שלך,את עצמך יודעת כמה את טובה ונותנת מעצמך בעבודה,ולכי על זה.יום הדין מראה את ההסתגלות שלך בעבודה ואת השינוי לטובה שצפוי לך,המגדל מרמז לך על התחלה קצת קשה,ואל תתייאשי,מפני ש:10 גביעים:יבטאו את ההצלחה שתהיה לך והיחסים בעבודה יהיו טובים יותר,וכן עם הרבה סיפוק.לא לפחד תבקשי העברה,שיהיה לך המון בהצלחה.אשמח לתגובתך.

blue flower

New member
היי טורנדו 1 ../images/Emo24.gif

הלוואי... הלוואי והייתי יכולה להיות אופטימית לגבי העברה... ראשית כי אני לא בטוחה שיש לאן... (ומקווה שה'תארים' שלי יועילו לי... באיזשהו מקום שהם ירצו להשאיר אותי במערכת...) ושנית כי הבוסית שלי מאיימת ומבצעת, מאיימת ללכלך את השם שלי בכל מקום אליו ירצו לקבל אותי... ונגד זה קשה לעמוד... אני אנסה... כשארגע קצת מהימים הקשים האלו שעוברים עלי אגש לכוח אדם ואבקש לעבור מקוםש וכמה שיותר מהר יותר טוב!!! תודה על האופטימיות, אני זקוקה לכך!

טורנדו1

New member
אל תפספסי../images/Emo9.gif

לכי על זה ואת תראי שהימים הקשים יהיו מאחורייך,ובסופו של דבר עוד תצחקי על זה.

למעלה