היי לכולם

ניקולי

New member
היי לכולם

אוףף איזה קור היום חבל"ז.. נו.. מתי יהיה כבר קיץ.. אין אין אין כמו הקיץ אתם לא חושבים כך?? בקיץ אני יותר תוססת, יותר מאושרת, יותר..ויותר... מה איתכם??? אה עוד משהו אומרים שילדיי קיץ אלה שנולדו בקיץ אוהבים קיץ ואלו שנולדו בחורף אוהבים חורף.. האם זה נכון??? אוהבת את כולכם ניקול* נ.ב. מה עם איזה מפגשון קטן?? שאצא בהודעה חדשה על מפגש או אין צורך?? אם כן אתם יודעים, ומכירים את המקום נכון????

jess ועוד

New member
היי בוקר טוב יקירתי

בבית הרבה יותר קר מאשר בחוץ צאי החוצה יש אחלה
מה שלומך ואיך הבן שלך ???(אני אפעם לא זוכרת שמות sorry) בקשר למפגש ... אני בעד!!!!

ניקולי

New member
בוקר????

שמות: נאור וינאי. בקשר למפגש..אני צריכה עוד מתנדבים..למעשה הייתי רוצה אולי בל"ג בעומר.. הבעיה היא מה אני עושה עם ילדיי..אולי הם גם יהיו???? תגידי מה את חושבת לגבי ל"ג?? ואם לא יש יום אחר..אני לא איכפת לי.. וכמובן.. את יודעת איפה נכון??? אוהבת ניקול*

~מעיין~

New member
לניקולוש..

ניקולי סורי שךא הגבתי בקשר לבן שלך.. אז אני יגיב עכשיו. קודם כל אני לא יכולה לבקש ממך לא להיות מודאגת כי את אמא שלו ואני מבינה את דאגתך.. דבר שני תמיד תהיה אופטימית.. הרי לכל בעיה יש פיתרון, לא? וחוץ מזה שהכל יהיה טוב הפסימיות שלך רק תזיק למצב.. שלך ושל הבן שלך תמיד תראי לו אופטימיות שגם הוא יריגיש טוב תארי לך איך הוא ירגיש אם אמא שלו תדאג ככה.. זה רק יכניס בו פסימיות וחוסר ביטחון.. אז תפגיני שמחה.. ולא נכון שילידי חורף אוהבים את החורף וילדי קיץ את הקיץ.. אני נולדתי בשיא הקיץ (אוגוסט) ואני חולה על החורף.. ואני גם בד"כ כלל לא רוצה שיגמר החורף ושבא קיץ אני נכנסת לדכאונות, אבל השנה אני כבר מתה שיגיע הקיץ.. אני מחכה לו בקוצר רוח!!

ronen1981

New member
אני לפחות.

עוזר לך לבסס את התאוריה שכן אני יליד קיץ (יליד אוגוסט מזל אריה אותנטי עם מרבית המאפינים המיוחסים לו....ולא שאני מאמין באסטרולוגיה) ואוהב את הקייץ. ודוכא היום הוא יום מאוד יפה עם הרבה שמש בחוץ ועננים לבנים.

mariana

New member
ניקולוששששששששש

מה שלומך מתוקתי? קראתי בקשר לבנך ודעתי היא לא לחשוב על דברים שליליים והדברים החיוביים והאמונה בחיובי גורמת לאמונה להיתגשם. אז אני מחזיקה אצבעות. ובקשר למפגש איזה יופיייייי. לדעתי נחמד לעשות זאת בל"ג בעומר ובטח שהילדים שלך יצטרפו אבל אני רואה שחלקם עסוקים אז נראה כבר מה לעשות. אוהבתתתתתתתתתתתת מרין

GALI02

New member
גם אני בעד המפגש

והפעם אני אעשה את כל המאמצים להגיע

GALI02

New member
ניקולי

היי אני ילידת אוגוסט ולא כל כך אוהבת את הקיץ. אלא יותר את התקופה הזאת- אביב שלא חם מדי וכבר לא קר. גם את ילידת קיץ? (מזל אריה?) המשך סופ"ש מקסים אוהבת גילי

ronen1981

New member
מתי באוגוסט נולדת?

אני נולדתי ב4 לאוגוסט. נ.ב צהריים טובים גילי והמשך יום נעים :).

GALI02

New member
רגע...אז אתה

גדול ממני בשבועיים ויום. גם אני ילידת 81

GALI02

New member
או שלום לך

מה קורה, סבא´לה..? זוכר ת´חברה החוצפנית שלי? אז דיברתי איתה מקודם והיא כמובן התנצלה מליון פעם ואני כמובן סלחתי לה. אני כבר מזמן הבנתי שחברים טובים הם מצרך יקר מציאות. התאכזבתי לא פעם ולא פעמיים מאנשים שהחשבתי אותם לחברים שלי והיום אני יכולה לזהות מי אמיתי ומי לא. מה איתך? יש חדש? הולך לרקוד היום?
גילי

ronen1981

New member
אצלי יום מוזריקו....

ביליתי מרביתו בשינה (כנראה בגלל העיפות של השבוע שהיתה צריכה פורקן ) עשיתי כושר (הקיץ קרב ובא וזה אומר בגדים קצרים צמודים כשאני בבגדים ולא בבריכה או בים :) ) ... סידרתי ענינים לימודיים... וכנראה אני עכשיו יעשה ש.ב שכן ביום ראשון כידוע יש לי הצגה ואני לא אוכל ללמוד באותו היום.... לגבי ריקודים היום חצי ממני רוצה ללכת לרקוד אבל חצי שני אומר גם אני רוצה אבל מי יעשה את השיעורים במקומי :). אז בינתיים אני בראש של בכל זאת ללמוד אולי אני ילך מאוחר יותר רק להרקדה עצמה שמתחילה מאוחר יותר (בלי הלימוד). לגבי החברים אני מבין אותך ואומר שאנשים לפעמים מאכזבים אותנו גם בלי להתכוון לכך ואין מה לעשות בנידון מלבד לסלוח. מה לגביך מה התוכניות שלך להערב?

ניקולי

New member
במיוחד לרונן../images/Emo6.gif

רונן אני פשוט בשוק!!!! לא רק שאני ילדית אוגוסט.. ולא רק שאני מאוד מאוד אוהבת את הקיץ ולא רק שנולדתי באוגוסט מזל אריה.....לא תאמין רונן..נולדתי ב 04.08.1969 שיווו אני בשוק...רק אל תגיד לי שאתה אחי התאום.. שחיפשתי כל חיי....

ניקולי

New member
דיייייייייייי

חחחחחחחחח נראה לי נדחה את המפגש לאוגוסט ואז.. נחגוג ימי הולדת... חחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו הרגת אותי מעיין בחיייתק את ב 05.08 חחחחחחחחח שיווווו מה נהייה פה????

למעלה