היי לכולם

Limi 1986

New member
היי לכולם

שמי לימור. אני איבדתי לפני ארבעה ימים את אהבת חיי,הכלבה שלי הקטנה. היא מתה בפתאומיות,אומנם בגיל 12,אבל עדיין די במפתיע,והותירה אותי שבורה לחלוטין! כדי להתגבר על הדיכאון והבכי (בכל זאת אני גידלתי אותה,והיא ישנה איתי כל יום במשך 12 שנה,מאז שהייתי בת 8!),הויטרינר ייעץ לי לאמץ כלב חדש. לצערי בנתיים ביקרתי בשתי עמותות באיזור שלי (איזור חיפה) ולא מצאתי את מה שחיפשתי :( אבל מה שכן,ההורים שלי מצאו גור האסקי סיבירי מקסים ואימצו אותו. עכשיו הוא יארח חברה לכלבה שלי (היו לי שלושה כלבים ונותרה רק אחת עכשיו),שמאז שאחותה (הרוחנית) מתה,היא בדיכאון. ועכשיו לשאלה שלי: אני מחפשת כלב (עדיפות פינצ'ר,אני פשוט חולה על הכלבים האלה,אבל לא חייב) שיהיה בגודל קטן ועדיף גיל צעיר,אבל לא מחייב. אשמח אם תעזרו לי!

SCRATCHER

New member
היא כתבה את שניהם

היא מאזור חיפה והיא ביקרה בשתי העמותות שבאזור: צב"ח חיפה ותל"ל שנמצאים בעין איילה.

drora121

New member
יש לי פינצ'רית מעורבת מדליקה סוף הדרך

שמחפשת בית חם ואוהב בנרות. היא בת כ-5 חודשים, מחוסנת במשושה + כלבת, שבב תצטרכו להוסיף לה אצלכם ברשות. היא נקייה לחלוטין בכלוב טיסה עם התחלת אילוף למשמעת. הכלבה מדליקה באמת, עם חוש הומור, אוהבת אנשים מאוד, יודעת גם לשמור אם צריך אך לא נבחנית בטירוף. בקיצור, יצור מדהים. לי עצמי יש 7 כלבים משלי ואני אמורה לקבל עוד כלב נוסף מפולין, כך שאין לי מקום עבורה. בנתיים היא אצלי עוד לפני פסח ואני מחפשת לה בית חם ואוהב באמת. אני גרה בהרצליה ואם את מעונינת צרי איתי קשר במסרים אישיים.

shar29

New member
היי דרורה, טוב לראות אותך כאן ../images/Emo24.gif

שרון של סיריוס

drora121

New member
מהצהריים ראיתי את ההודעה שלך ולא הצלחתי

להשיב לך. היי חמדתי, איך סיריוז?... את באה בשישי הקרוב?.. הקפה עלי

shar29

New member
סיריוס מגדל כנפיים והשלים כבר חצי הילה

הוא נהיה מלאך. הוא עדין יותר, הולך רגלי בחוץ, נורא משתדל לרצות, לא קופץ וכשהוא משתולל קצת מהתרגשות אפשר לרסן אותו בפקודה. אמרתי מלאך
?? כן, נגיע בשישי
.

drora121

New member
חבקיהו הסוסון וספרי לו בסוד באוזן

שבאים ל"גן השעשועים" של דרורה ויוסי. להתראות, אייס קפה טוב לנו?!... אגב, יש לנו המלטה!!!! קוקו שאנל הביאה עלינו עשירייה (ברוך השם). טפו-טפו-טפו, עד עכשיו לכולם שלום וגם לאמא. ב-30 אני טסה להונגריה ובדרך חזרה אני מביאה את "החבר האישי" של Abby השרפרף (פמברוק וולש קורגי). יאללה, אז נתראה ביום שישי. צ'או בלה..ב...ה...ה.

shar29

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב על ההמלטה ../images/Emo95.gif../images/Emo57.gif

נתראה בשישי ב"גן"

shar29

New member
שלחתי מסר אבל זו הכלבה שדרורה כתבה עליה ../images/Emo13.gif

blackwish

New member
חץ

בן שנה וחצי מאוד חברותי ועירני ועם כל החיסונים. הבעיה היחידה איתו היא שבהתחלה הוא לא נחמד לכלבים אחרים אך אחרי כמה דקות הכרות הוא מתרגל (כאמור הוא גדל בביתו הקודם עם עוד כלב וכיום הוא גם באומנה עם כלב נוסף כך שזה סביל). אני מוכנה להגיע לחיפה אם זה רציני

אני האומנת

וסה"כ עיקר החיכוכים בין חץ לשותף שלו הם על ליטופים ממני... לא נראה לי שזה צריך להיות בעייתי לקחת אותו לבית עם עוד כלב. מה שכן, הוא בהחלט היפר. לא הורס אבל כל הזמן קופץ ודורש יחס. יש לציין שחץ יהיה ביום אימוץ של SOS הן בשישי והן בשבת (אלא אם ימסר בשישי, כמובן).

klaris

New member
בגלבוע אוהבת חיות

יש פינצ'רית מדליקה, היא מתוקה אמיתית ומחפשת אהבה חדשה. יש גם טריירית קטנה ומתוקה שגם תוכל להתצאים לכם. שתיהן זקוקות לבית חם בדחיפות!

klaris

New member
הלינק לפינצ'רית לא יצא

ניסיון שני - הנה הפינצ'רית

טון טון1

New member
תראי את המקסימות האלה

מעמותת ראשון אוהבת חיות. שלושתן ממתינות בכלביית אחיסמך. 050-7674310 יאיר הראשונה בלוסום היפה..

למעלה