היי לכולם.

sivosh

New member
היי לכולם.

לא כל כך יוצא לי להיות כאן. יש המון בלגן בעבודה, וחסרים אנשים מה שאומר שאני עובדת 6-7 ימים בשבוע... אני אתמול די הגעתי למצב של התמוטטות, פשוט לא רציתי להגיע לעבודה היום. וכן גם מחר אני עובדת. קצת קשה לי, אני רגילה שבימים כאלו קשים, תמיד הייתי בוכה לאבא שאני שונאת תעבודה והוא היה מעודד אותי. אתמול פשוט בכיתי כי רק הייתי צריכה לשמוע את זה ממנו. אני כרגע לא במצב הכי משהוגם נפשי קצת קשה לי, אבל מרוב שאני עסוקה מהעבודה זה קצת "נשכח". למזלי מצאתי בין לבין תרפיה מצוינת וזה פאזלים. עשיתי כבר אחד, וזה באמת עוזר לי להירגע. מקווה שזה ימשך. ומקווה שיביאו אנשים חדשים ושאני יפסיק לעבוד כל כך הרבה!

eshkolit32

New member
היי סיווש

טוב לראות אותך כאן! תגידי למה את עובדת כ"כ קשה 6-7 ימים בשבוע? נשמע לי טירוף... ולמה בעצם את עובדת במקום שאת לא אוהבת ומה זה המקום הזה אם אפשר לשאול? בכל מקרה אם אין לך ברירה ואת חייבת להמשיך אז קבלי
ענקי, מקווה שיגיעו אנשים חדשים כמה שיותר מהר!! נ.ב. תהני מהפאזלים. זה רעיון מצוין!

sivosh

New member
קודם כל אני אספר

שאני עובדת במוקד, שעובד 24/7 לכן גם הסופשים אני בעבודה. בגלל מה שקרה עם אבא, אני כרגע לא עושה לילות. אלא אם כן היא ממש נתקעת וכמה בנות עזבו. מצד אחד אני קורעת תתחת ותנפש מצד שני אני באוג' טסה ואני מרוויחה אחלה כסף! אי אפשר להנות מ2 הדברים אה? בכל מקרה לאט לאט זה יסתדר. אני דווקא כן שמחה שאני פחות במחשב. כי הייתי מרגישה שלפעמים אני לא עושה כלום. אבל באמת התגעגעתי לפורום :) עכשיו התחלתי את הפאזל השני, הראשון כבר גמור עשיתי אלף חלקים של דיסני! ועכשיו אני התחלתי 1500. וזה ממש סוג של הורדת לחץ לא הבנתי כמה.

A GIFT OF LOVE

New member
שבוע טוב לך

באמת לא היית כאן הרבה זמן, הרגשתי בחסרונך.. אני מקווה שאכן כמו שאת מיחלת יגיעו עוד עובדים להוריד ממך את העומס ובקרוב! מה שאהבתי בהודעה שלך זאת התרפיה שמצאת לעצמך, זה אכן רעיון מצוין שמעולם לא חשבתי עליו. אני חושבת שאני אגנוב ממך את הרעיון! ויותר מכך אהבתי שאת יודעת למצוא שיטות טיפול במצבי לחץ, לא כולם ניחנו בזה, בכלל לא.. בהצלחה- ותעדכני אותנו!

למעלה