היי לכולם!

ר ו ו נ י

New member
היי לכולם!

מצאתי לי קצת זמן ובאתי לכתוב
כמה עידונים: 1) ביום שני יש לי שוב תחרות
אני מקווה שיילך לי טוב(בקפיצה לרוחק) 2)מצאתי את מספר הטלפון של "אבא" שלי. את האמת, אני לא בדיוק יודעת מה לעשות איתו.. אם אני אתקשר.. זה יהיה קצת הזוי. "שלום..! ברוך? מדברת הבת שלך! רוני.." חברה שלי הציעה שהיא תתקשר ותשאל אם המספר נכון.. היא התקשרה.. וענתה לה ילדה. היא ישר ניתקה זה קצת מוזר.. בכל מקרה גם אם אני אתקשר הוא ישר ילך לספר את זה לאמא שלי.. והיא סתם תכעס עלי. עוד משהו שגילתי.. זה שכנראה.. ה"הורים שלי" בואו נגיד את זה.. "עשו את זה.."
כשאבא שלי היה נשוי.. אבל אני ממש לא בטוחה קראתי מכתב שהוא השאיר לה.. והוא כתב שם:"חל שלא סיפרת לי שאת היית בהריון, את פגעת בי ובמשפחה שלמה" אני רק מסיקה מסקנות.. זה לא חייב להיות נכון.. ואני גם מאוד מקוה שזה לא נכון.. עוד משו
אמא שלי טסה לאיטליה ביום רביעי.. ועכשיו יש לי את כל התקופה של המיצבים.. ובדר"כ היא זאת שמרגיעה אותי.. אני תמיד בלחץ נוראי.. עכשיו.. היא נוסעת .. ושבוע אחרי זה יש לי מבחן מיצב במתימטיקה.. ואני לא יודעת מה אני אעשה.. מצד אחד- יש את הטלפון.. היא תמיד תוכל להתקשר ולדבר איתי.. וגם בת דודה שלי תיהיה איתי.. אבל אני לא בטוחה שזה יעזור.. אני בחרדות נוראיות בגלל זה.. לפעמים.. כשאני נשארת לבד בבית(בעצם זה קורה דיי הרבה) אני מרגישה מאוד בודדה.. אני חייבת מישהו שתמיד יהיה ליידי.. שישמור עליי.. כשאני לבד.. אני מתחילה לבכות.. אני מרגישה כאילו אמא שלי כבר לא איתי.. למרות שהיא כן.. רק לא באותו מקום.. גם עכשיו כשאני כותבת את זה אני בוכה.. יש לי כ"כ הרבה בעיות על הראש שאני פשוט לא עומדת בלחץ הזה.. זה נורא מוזר.. גם היום, יש הצגה דרך בית הספר.. ואמא שלי לא רוצה לבוא איתי.. היא אומרת שהיא עוד לא ארגנה כלום לנסיעה ועד שיש לה זמן היא חייבת לנצל אותו.. אני מאוד רוצה ללכת להצגה.. אך זו הצגה להורים וילדים, וכרגע, אין בדיוק מישהו שיבוא איתי.. טוב, אני לא אמשיך לחפור כי אז באמת לא יהיה לכם כוח לקרוא.. אז סופ"ש נעים ונחמד
נשיקות :) ~רוני~

eshkolit32

New member
היי רווני../images/Emo20.gif

שמחה בכל פעם שאת מעדכנת מה קורה למרות הלחצים שאת נמצאת בהם. נלך לפי הסדר:
בקשר לתחרות ביום שני - שיהיה לך בהצלחה!
בקשר לאבא שלך: קודם כל זאת התקדמות אדירה העובדה ששגת את מספר הטלפון שלו! אני מופתעת מההתקדמות, חשבתי שזה יקח עוד המון זמן עד שיהיו התפתחויות. למה שלא תספרי לאמא שלך שאת רוצה להכיר אותו? אני יודעת שהיא לא שיתפה פעולה עד היום ולא סיפרה לך כלום עליו אבל אני חושבת שאין ברירה אלא לדבר איתה על זה. בכל מקרה, לפני שאת עושה את הצעד ויוצרת איתו קשר תתכונני נפשית לתגובה שלא תאהבי. אי אפשר לדעת אם הוא ירצה להיפגש....מקווה בשבילך שהוא ירצה אבל אי אפשר להעריך מראש איך הוא יגיב. לגבי המכתב שקראת, לא תוכלי לדעת מה המשמעות שלו אם לא תדברי עם אמא שלך.
בקשר לזה שיש לך מבחנים ואמא שלך לא תהיה בארץ: נכון שזה מבעס, אני יכולה רק להציע לך לדבר עם בת דודה שלך וחברות בשביל שיתמכו בך בתקופה הלחוצה הזאת ואת יודעת שאנחנו כאן בשבילך מחזיקים לך אצבעות גם למבחנים:)
בקשר להצגה היום: מה שלא תלכי עם חברה או בת דודה שלך? אני מקווה שאת כבר לא בוכה, ושתרגישי טוב, יהיה בסדר!

למעלה