היי לכולם

snoopy girl

New member
היי לכולם

אני עושה צניחה חופשית לקראת יום הולדתי בעוד חודש... מישהו יכול להמליץ על מקום שקרוב לאיזור חיפה? בנוסף לכך, אשמח לדעת מהו הגובה הגבוה ביותר ממנו אפשר לצנוח (אני בת 14 וזו הצניחה הראשונה שלי) ולסיום- האם אפשר להתחיל קורס צניחה גם בגילי? תודה

פרטים

דבר ראשון את לא צעריה מדי לטנדם, אפשר כבר מגיל 13 לגבי קורס צריך לבדוק, אני חושב ש-16 הוא גיל המינימום לקורס בכל מקרה, יש מועדון (PARADIVE) ליד חיפה בחוף הבונים. את יכולה להיכנס לאתר שלהם למטה, ואני בטוח שהם ישמחו לעזור לך

היי...

בלי קשר להודעה למעלה - סתם רציתי להגיד לך שלום... מה תוכניותייך לימים הקרובים? אני מתכננת להיות במועדון ברביעי חמישי שישי ושבת בתקווה שמזג האוויר כמובן יאפשר את זה...

../images/Emo49.gif

SnoOpy GirL היי קודם כל ,מזל טוב ליום הולדתך החל בעוד חודש . אני בטוח שהצניחה החופשית תהיה חוויה מדהימה שלא תשכחי לעולם !!! לגבי שאלתך לגבי הגובה הגבוהה ביותר שממנו ניתן לצנוח זאת שאלה קצת רחבה אז בואי נתחיל. בארץ אנו צונחים בדרך כלל מגובה של 12,000 רגל שזה 3,657 מ´. בחו"ל צונחים בדרך כלל מ 14,000 שזה 4,267 מ´. והכי גבוה שכרגע מנסים לצנוח בחו"ל (מקצוענים בודדים) הוא :130,000 רגל שזה כמעט 40 ק"מ .(מצורף בתחתית ההודעה לינק לכתבה בנושא - באנגלית). קורס צניחה ניתן להתחיל בגיל 16 (באישור ההורים כמובן). מועדון הצניחה הקרוב ביותר לחיפה הוא פאראדייב .(לינק בתחתית ההודעה) ממוקם בחוף הבונים לא רחוק מעתלית. אני מקווה שעניתי לכל שאלותייך. ואל תשכחי שאנחנו בפורום נשמח לשמוע ממך איך היה! בהצלחה בברכת שמיים כחולים
אופיר

גיל מינימום לקורס

אופיר שים לב לא לאכזב את הילדים - גיל המינימום בפרדייב הוא 17.

למעלה