היי לכולם.....

היי לכולם.....

איזה מהר החיים עוברים, לפעמים אנחנו לא שמים לב איך שהזמן עובר לו מהר כל כל ועוד שנה ושנה חולפת,,, ובטח אתם חושבים מה קרה שנזכרתי בזה אז ככה אקס לשעבר ממש לשעבר היה בחול חצי שנה אתמול הוא התקשר לומר לי שהוא הגיע: כמובן שהוא לא שכח לפרט לי כמה שהוא נהנה, ואני חשבתי כל הזמן מה?? עבר כבר חצי שנה??? איך זה הגיוני כל כך מהר.... מרגישה קצת ריקנות כאילו שלא הספקתי עדיין כלום.

העכביש2

New member
מסכים & אבל

מסכים: אכן החיים עוברים מהר. לפעמים בדיעבד שמים לב ולפעמים ממש ברגע ההווה... אבל: רייקנות לא קשורה לזמן...רייקנות זה מצב נפשי-תודעתי שאת מרגישה בצורה אינדיווידואלית. יכול להיות שיש אדם שחוו סיפור דומה לשלך אך מרגיש מלא יותר ומסופק יותר. רייקנות זה עיניין שלא קשור לכלום אלא להרגשה פנימית. ולכן את צריכה לעשות דברים שממלאים אותך...שגורמים לך להרגיש טוב...כדי שבעוד חצי שנה לא תגידי 'וואי, איזה מהר עברה לי עוד חצי שנה, ושוב לא הספקתי...." שיהיה שבוע טוב

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif וגם רוצה להוסיף

שמה בדיוק צריך להספיק? בשביל מה?

מותר לי

New member
אף פעם אל תסתכלי על אחרים

כדי לבדוק הספק שלך... מה שהאחר הספיק- הוא הספיק לך- יש את ההישגים שלך, ועל זה את צריכה להתבונן. אם את רוצה לקבל תמריצים ממשהו- אז כן, תבחני מישהו, קחי לעצמך מטרה שהוא השיג לעצמו ואת יודעת שגם אצלך היא מושגת, ולכי על זה!
אבל לא לראת מה הוא השיג כי את לא יודעת מה הוא לא השיג... ואולי הוא בכלל לא מאושר באמת במה שעשה עד היום? ואולי יש יש כמה פאשלות רציניות שהוא מסתיר? תחשבי על זה

מותר לי

New member
ואת העיקר שכחתי ../images/Emo6.gif

החיים באמת עוברים מהר, וכדאי מאד מאד לנצל אותם ולהנות מהם

למעלה