היי לכולם!

היי לכולם!

שלום, יש לי תאריך גיוס קרבי ב22 ליולי. זה מאוד לחוץ לי. אם זה בגלל בגרויות ולימודים, ואם בגלל עבודה שמאוד חשוב לי לעבוד קצת בקיץ. כמו כן אני רוצה קצת אויר לנשימה . רציתי להתייעץ אתכם בקשר לפנייה בקשר לדחיית השירות. איך לפנות אליהם? באיזה נוסח? באיזה טיעון? זה נורא חשוב לי פשוט. תודה!

ertert15

New member
תגיד להם שאתההולך לעשות פסיכומטרי

במועד אוקטובר. אולי זה ישכנע אותם,כעיקרון הם לא מרבים לדחות.... שיהיה בהצלחה.

purple rose

New member
זה לא יעזור...

הם יבקשו לראות הוכחות כמו הטופס תשלום למבחנים או משהו. בינתיים אל תדאג לזה...מדובר בתאריך זמני ש98% ישתנה. בכל מקרה תירוץ כמו עבודה או לחץ בלימודים לא יעזור כי הגיוסים מתחילים מיולי ומה לעשות שכולם כמוך בדיוק מסיימים לימודים והרב גם רוצים להספיק לבלות או לעבוד אבל לא הכל אפשר. בקשר לעבודה-אם ממש חשוב לך לעבוד מסיבה מוצדקת תוכל להוציא אישור עבודה והקלות ת"ש. בקשר ללימודים אין כ"כ מה לעושת אבל בינתיים אל תתעסק עם זה התאריך עוד עתיד להשתנותוחבל שתשלח להם והם סתם ישלחו לך תשובה שלילית.

purple rose

New member
איך??

יכול להיו שתתקבל לתפקיד מסוים ואז ישנו לך את הגיוס ע"פ תחילת הקורס של אותו תפקיד ויכול להיות שיעיבור אותך לכלל צהלי בתאריך אחר. אפילו אלה שאחראים על קביעת התאריכים עוד לא ממש יודעים מתי מי התגייס הם רק זורקים תאריכים כדי שתדע שאתה עברת את השלבים שלה צו הראשון ואתה חייב להתגייס. לכל עם ישראל זה ידוע שהתאריכי גיוס משתנים ברב המוחלט של המקרים לפחות פעם אחת.

RedGrass1

New member
אם אתה ממש נואש

תרשם לעתודה ואז תוותר. זה ידחה את הגיוס בין ינואר למרץ 08. התאריך הזה הוא כלל צהל ראשוני כנראה הוא יתשנה.

למעלה