היי לכולם..

jenni17

New member
היי לכולם..

אני בת 21 ויש לי חברה כבר שנה כן כן אני לסבית... אני יודעת שלאחר מספר חודשים יורדת כל ההתרגשות מסביב לאותו הבנאדם כל הפרפרים בבטן וכו' ונשארת האהבה שצריך לבנות, אבל כיום בדיוק אחרי שנה אי מרגישה שהבת זוג שלי כבר לא אוהבת אותי כמו פעם ואני דיברתי איתה והיא אומרת לי שהיא כן ושואלת אותי איך להוכיח וכמה ולמה, ואין לי הסבר זאת פשוט ההרגשה ניהלנו כמה פעמם את השיחה הזו כבר והיא מיואשת... זה יכול להיות שאני לא בסדר שאניח מרגישה ככה זה חוסר ביטחון?

אני לא יודעת למה חלה חובת הוכחה?

אם אוהבים אז אוהבים רואים את זה בעזרה בתמיכה במבט בליטוף בעצם היותה שם למה צריך להוכיח כל הזמן שאוהבים? ואם צריך אולי זה לא הדבר הנכון? כן אחרי שנה זה נהיה שגרה ואם השגרה הזו טובה ולא משעממת זה נכון אם יש שיחות יש צחוקים יש חיבוקים נשיקות וחיבוקים קצת מריבות עינין ושתיקות זה נכון לא חלה חובת הוכחת אהבה כל יום זה מתיש וזה לא נכון, לפחות לא כמו שנראה לי שאת רוצה אי אפשר לצעוק לכל העולם כל יום אני אוהבת את.. וכל הזמן לקנות מתנות פרחים ושמונצעס' יש התלהבות ואז יש רגיעה של שגרה אוהבת קבלי את זה כי אם את נלחמת בזה זה יקטע...

תגובה

אם היא טובה אליך, היא כנראה אוהבת אותך. אם אינה נותנת מספיק, נסי את לפתח את הנתינה מצדך, ואולי אז גם היא תתקרב.לא יזיק גם לבקש עזרה ותמיכה לפעמים.

galitgali1

New member
אסור לנו

לחשוב שבן הזוג שלנו באשר הוא לא אוהב אותנו וזה בגלל שנכנסנו לשגרה, כל עוד אין מריבות והכל בכיף וסבבה, זה אומר בעצם אהבה - חבל להרוס אם הכל בסדר.

למעלה