סימה! זוכרים זוכרים! תרגישי טוב מותק...ניתוח זה בהחלט לא נעים
נ נ ו נ י י י י New member 11/1/07 #12 ../images/Emo2.gifסימה!../images/Emo23.gif זוכרים זוכרים! תרגישי טוב מותק...ניתוח זה בהחלט לא נעים
ח חצילה בסטייל New member 12/1/07 #20 ../images/Emo99.gifאחותייייייייייי אני אוהבת אותך ותרגישי טוב אני מקווה שיעבור כבר החרא הזה בגרון מטומטם שכמותו איך הוא מעז להציק לך?! |מאוהב
../images/Emo99.gifאחותייייייייייי אני אוהבת אותך ותרגישי טוב אני מקווה שיעבור כבר החרא הזה בגרון מטומטם שכמותו איך הוא מעז להציק לך?! |מאוהב
א אס בי New member 12/1/07 #22 היי סיסטר..=) גם אני אוהבת אותך!!! למרות שאת כל יום היית בעיר שלי ואני חולה מתה ואפילו שלום לא באת להגיד.. אבל בסדר.. אני לוקחת הכל בקלות... חחח וכן אני גם מקווה שהוא יעבור כבר..=/ יום טוב
היי סיסטר..=) גם אני אוהבת אותך!!! למרות שאת כל יום היית בעיר שלי ואני חולה מתה ואפילו שלום לא באת להגיד.. אבל בסדר.. אני לוקחת הכל בקלות... חחח וכן אני גם מקווה שהוא יעבור כבר..=/ יום טוב
ח חצילה בסטייל New member 12/1/07 #24 אווץ'../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif נתחיל מזה שכל יום יש מיניבוס שלוקח אותי לעיר שלך וגם מחזיר ואם אני לא שם בשעה שהוא שם אין לי איך לחזור נמשיך עם זה שהעיר שלך עושה לי כרגע פחות כיף כי היא כוללת את המוסד החינוכי הזה ואני לא רוצה אסוציאציות שקושרות אותו אליך נסיים אם זה שאני אוהבת אותך.. כי בא לי.
אווץ'../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif נתחיל מזה שכל יום יש מיניבוס שלוקח אותי לעיר שלך וגם מחזיר ואם אני לא שם בשעה שהוא שם אין לי איך לחזור נמשיך עם זה שהעיר שלך עושה לי כרגע פחות כיף כי היא כוללת את המוסד החינוכי הזה ואני לא רוצה אסוציאציות שקושרות אותו אליך נסיים אם זה שאני אוהבת אותך.. כי בא לי.
ק קלמנטינה מיכל New member 13/1/07 #26 סימה! אני אוהבת אותך! ותרגישי טוב! גם לאמא שלי הוציאו את השקדים והיא שרדה אז, אממ, בהצלחה ואני מקווה שתמשיכי להנות בצבא (או מה שלא עושים שם ) ותשמרי על קשר
סימה! אני אוהבת אותך! ותרגישי טוב! גם לאמא שלי הוציאו את השקדים והיא שרדה אז, אממ, בהצלחה ואני מקווה שתמשיכי להנות בצבא (או מה שלא עושים שם ) ותשמרי על קשר