היי לכולם...

guyziii

New member
היי לכולם...

קוראים לי גיא בן 17... ירדתי לפני 3 שנים 33 קילו כשהייתי בכיתה ט' כיום אני בכיתה יב במגמת תקשורת ואני עושה סרט בנושא שמנים לסרט קוראים "לא קל" ומספר על החוויות שעברתי בהיותי שמן...והוא מתאר גם את ידידה שלי שגם היא שמנה. אני מבקש ממכם איזה שירים אני יכול לשים ברקע...אני רוצה שהסרט יהיה נוגע בצופים ואני חייב שהשירים יוכלו להמחיש את מה שהסרט מנסה להעביר...אשמח להצעות תודה גיא

lizush

New member
היי גיא אנד וולקאם ../images/Emo140.gif

יש כמה שירים שעוסקים בעולם, השאלה איזה מסר אתה רוצה להעביר..
חצי שיר - חצי מערכון של בומבה צור (שנכתב לפני שאני ואתה נולדנו): אוכל, קדימה אוכל.. שיר ענק (תמיד שאני נזכרת בשיר, אני נזכרת באורי - המקורי
).
אדון רזה וגברת שמנה מפרפר נחמד
הילדה השמנה של ציפי שביט
עוד שיר של טל שגב שמצאתי ואהבתי את המילים, אבל לא זכור לי ששמעתי אותו, אז אם זה מתאים לנושא הסרט, בבקשה: שמן וטוב לי ביצוע: טל שגב מילים: טל שגב לחן: טל שגב וערן ויץ פה פה פה פה שמן וטוב לי פה פה פה פה לא מלך יופי פה פה פה פה וזה בסדר פה פה פה פה שתאהבי אותי היום אני לובש כהה היום אני לובש לבן זה יום שנאה עצמית מיועד לבני אדם קשה לי לאהוב אותי רציתי לאהוב אותך סגור ותבניתי, תכירי זה אני עד שאני אפסיק לשפוט אותי זה לא יקרה שתאהבי אותי זוכר בתוך רחוב רואה אחד שמן אוכל שלגון גדול, וטוב לו זה גדול! הייתי פעם כזה, היום אני מוחה זה יום שנאה עצמית מותר גם לך גם לי עד שאני אפסיק לשפוט אותי זה לא יקרה שתאהבי אותי פה פה פה פה שמן וטוב לי... מקווה שעזרתי... בהצלחה

Beautiful

Don't look at me Every day is so wonderful And suddenly, it's hard to breathe Now and then, I get insecure From all the fame, I'm so ashamed I am beautiful no matter what they say Words can't bring me down I am beautiful in every single way Yes, words can't bring me down So don't you bring me down today To all your friends, you're delirious So consumed in all your doom Trying hard to fill the emptiness The piece is gone and the puzzle undone That's the way it is You are beautiful no matter what they say Words won't bring you down You are beautiful in every single way Yes, words won't bring you down Don't you bring me down today... No matter what we do (no matter what we do) No matter what they say (no matter what they say) We're the song inside the tune Full of beautiful mistakes And everywhere we go (everywhere we go) The sun will always shine (sun will always shine) And tomorrow we might wake on the other side All the other times We are beautiful no matter what they say Yes, words won't bring us down We are beautiful no matter what they say Yes, words can't bring us down Don't you bring me down today Don't you bring me down today Don't you bring me down today

../images/Emo24.gif

עוד אחד יותר נחמד :) מושיק עפיה מילים: גליה לוי לחן: גליה לוי וניר סנדץ' רואה אותך ילדה יפה צוחקת פה פה פה פה פה פה פה פה פה אני קורא לך אך את מתחמקת פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה רוצה אותך ילדונת מתוקה פה פה פה פה פה פה פה פה פה רוצה אותך ילדונת מתוקה רואה אותך ילדה יפה צוחקת פה פה פה פה פה פה פה פה פה אני קורא לך אך את מתחמקת פה פה פה פה פה פה פה פה פה אני מביט אליך מתוקה מחייכת לך מסמיקה רוצה אותך אלי קרוב רוצה אלייך לאהוב פה פה פה פה פה פה פה פה פה רוצה אותך ילדונת מתוקה פה פה פה פה פה פה פה פה פה רוצה אותך ילדונת מתוקה רואה אותך ילדה יפה צוחקת פה פה פה פה פה פה פה פה פה אני קורא לך אך את מתחמקת פה פה פה פה פה פה פה פה פה רואה אותך ילדה יפה צוחקת פה פה פה פה פה פה פה פה פה אני קורא לך אך את מתחמקת פה פה פה פה פה פה פה פה פה

guyziii

New member
חחח

יש כמה שירים חביבים תאמת...אבל אני רוצה שיר שירגש...כמו שתמיד שבכתבות בטלוויזה שמים את השיר לאורך הים והוא מעביר צמרמורת ככה אני רוצה שכל הצופים יעמדו להם השערות בידיים... אהה ותודה על קבלת הפנים החמה...

../images/Emo140.gif

יש כמה שירים באמת מיוחדים קח שיר "עצוב"... מרגלית צנעני מילים: אסף לביא צנעני לחן: אסף לביא צנעני אני לא צריכה אותך ושום דבר ממך עכשיו אתה לבד ואני כבר לא שלך ולא אני לא שמחה היה לי טוב איתך אבל אתה הולך אז שיהיה בהצלחה אם אתה רוצה אותה אז לך תהיה איתה היא בטח כבר סידרה לך מקום על המיטה אז לך תהיה איתה בינינו אין קליטה ורק תזכיר לי איך אותך היא ככה משביתה אל תגיד לי ביי זה כבר יותר מידיי אל תגיד לי ביי איתי זה לא כדאי ואם אתה רוצה להרוס לי את חיי-אז תגיד לי ביי ואל תחזור אליי, אז יאללה תתקפל כי נמאסת כבר עליי אל תגיד לי ביי. זוכרת איך אמרת לי שאתה אוהב זוכרת איך בהתחלה היית מתלהב עכשיו אתה עוזב וזה נורא כואב אף פעם לא אסלח לך הרסת לי ת'לב אני לא צריכה דבר מה שהיה עבר לך זה לא מזיז גם אם הלב שלי נשבר עכשיו אתה פרפר מחקתי ת'מספר תטלפן בעוד יומיים ותספר לי מה נסגר אל תגיד לי ביי זה כבר יותר מידיי אל תגיד לי ביי איתי זה לא כדאי ואם אתה רוצה להרוס לי את חיי-אז תגיד לי ביי ואל תחזור אליי, אז יאללה תתקפל כי נמאסת כבר עליי אל תגיד לי ביי.

האמת?

אני פעם ראיתי סרט שמגמת תקשורת עשתה, סרט נורא עצוב ומרגש וכל אורכו הם שמו את המנגינה "פיוטה" של היהודים ... בוא נגיד ככה, עד היום זה עושה לי צמרמורת שאני שומעת את המנגינה הזו ....
בהצלחה!

יש לי שיר שנקרא "אין שוני"

שכתבה אחת מחברות הפורום. שיר מקסים שמדבר על יחס החברה לשמנים, אם תרצה אפנה אותך אליה ואשלח לך באישורה את השיר. בנוסף יש את השיר "ספק ילדה ספק אשה" שהוא שיר שמח מאוד.

למעלה