היי לכולם

בילי 15

New member
היי לכולם

מחפשת רעיונות ורוצה להתייעץ איתם. בקרוב בר מצווה למלאך המתבגר שלי. החלטנו על טיול לחו"ל. אבל,,,,,,,,,,,בלא כלום אי אפשר לכן החלטתי שבשבת העלייה לתורה " שבת חתן " אזמין משפחה (די מצומצמת ) וחברים לארוחת בוהריים כזו , באיזו מסעדה. אז ככה, בכללית זה נראה להזמין לארוחה, זה לא יראה ריק מתוכן שכולם יבואו יתישבו ליד שולחנות במסעדה ? בכלל זה נהוג ? ואם כן - מישהו מכיר מקום מחמד ויכול להמליץ ( בראשון ). יש לכם אולי רעיונות אחרים לשבת חתן ? אודה לכם מאוד אם תשתפו/תיעצו. שבת חמימה ונעימה.

s h o o s h a

New member
נשיאת 'דרשה'

כדי לשוות לארוחה מראה חגיגי וכדי להבדילו מ'סתם' ארוחה במסעדה, תוכלי יחד עם בנך להכין מעין דרשה שהוא יישא כשיגיעו כל האורחים ובה יוכל לברכם ולהודות להם על ש'טרחו' להשתתף בשמחתו. את הדרשה ניתן לכתוב בהומור ולשלב בה כל מיני 'קטעים' מה'הסטוריה' המשותפת של הילד עם האורחים כולם או חלקם. לגבי מקום- ראשונים לציונים ידעו הרבה יותר טוב ממני... מזל - טוב

עליזה 63

New member
בילי שבוע טוב!

אני עשיתי לבני בר מצווה בכותל הזמנתי אוטובוס של 50 עליה בכותל טיול ברובע היהודי וחזרנו אלי לעשות על האש . הרי בכותל זה חינם ואחלה מסורת . בשבת חתן רק משפחה בבית אוכל מוכן או אפריטיף אחלה . וכומבן מזל טוב ושפע של איחולים.

m i c h a l i

New member
שמעתי גם על שבת חתן

במיני ישראל כך אפשר לשלב גם ביקור במקום וגם ארוחת צהריים במקום (נדמה לי שיש שם מסעדה שנותנת שרות כזה) בכל מקרה, במה שתבחרי כדאי לתת איזה שהוא נופך "חגיגי" כדי שבאמת לא ירגישו כאילו זו עוד סתם ארוחה... אולי מסיבה עם "נושא" (אני לא טובה ברעיונות כאלה... איפה BAV או יעלי...) שווה לבדוק ושיהיה במזל טוב

למעלה