בבקשה... :]
האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: כשרון ציור, אסרטיביות ו... זהו נראה לי מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מממ לא זוכר... מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא אבא ואחי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שאני צריך לנסוע לשדה התעופה מה הדבר שהכי פוגע בך? שבגדו בי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? ילדותיות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: צוואר ומשקפיים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא הייתי חוזר על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? על החום שבי מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? רעות התכוונת לזה? אז כן... מתי שיקרת? וואה וואה... ואללה לא זוכר... מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לא זכור לי ובגלל בת? בגיל 16 מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לעולם למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? יום שישי
עם מי? אני אשאיר את הפרט הזה חסוי בינתיים היה כיף? היה... מדהים... מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לא זכור לי, לא מתחרט בד"כ על דברים. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? לחסויה שלי..
איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אם לא אנימטור אז אולי להמשיך במה שאני אעסוק בצבא.. איפה תואילו בטובכם להתגורר? לוס אנג'לס, לונדון או ישראל. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3 גג!!! באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? ואללה... המחוייבות שלי היא פנימית.. ללא קשר לגיל.. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא רחוק מידי ולא קרוב מידי.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אולי כן ואולי לא.. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני לכל דבר מהו השיר שתקוע לכם בראש? מנגינה שהלחנתי לא מזמן... מתי בפעם האחרונה התרגשתם? יום שישי... :] ממה? תנחשו.....
איזה פרסומת את הכי אוהבת? של הפלאפון של Q... מזכיר את שליחות קטלנית משהו... את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן.. =) את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? הרגשות שלי לא ברורים עדיין אבל בקרוב מאוד אני אדע... בגדת פעם? לעולם.. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן? אממ... איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אמממ מצויין... =) כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לא דכאונית... אממ.. רוק נעימי כזה... לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אבי ביטר ולהקתו... ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? לא מאושר אבל בהחלט לא מתחרט. מה הכי חשוב לך בחיים? בריאות אהבה וכסף מה הרגש שהכי חסר לך? אממ... לא נראה לי שחסר... יש לי הכל מהכל... מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? הממ... לא יודע להגדיר... מהו הפרי האהוב עליך? משמש מיובש... =) יאמי! גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג'... חצי אחוז שומן... (נו מה אני יעשה אחרת אני אראה כמו הקופסא!!) איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא ממש רואה טלוויזיה למען האמת אבל אז זה היה דן שילון... כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? שנייה... בודק... 130 במדוייק איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון מה לא תעשה לעולם? אומרים שלעולם אל תאמר לעולם אבל דבר אחד אני יכול לאמר בבטחה... לעולם לא אגע בסמים.. האם טסת פעם? כן... מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? אמממ להזדקן? שוקו\\תה\\קפה? קפה... והרבה... מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? ואללה... שיהיה שם כשצריך אותו לטוב ולרע... כמו שאני נוהג להיות עם חבריי אתה מצונן עכשיו? עדין לא את מי בא לך לחבק עכשיו? את החסויה המתוקה מתוקה שלי!! =) למי בא לך להרביץ עכשיו? למה להרביץ למה עצבים?!?! תשאלו... למי בא לך לעשות אהבה עכשיו... ממה הכי נמאס לך בחיים? אני לא לוקח את החיים יותר מידי ברצינות... ממילא אף אחד לא יוצא מהם בחיים... מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? יופי חיצוני בשביל הרושם הראשוני אבל האופי והשכל כמובן... מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? בתוך ליבה של חסוייתי...
מה הדבר האחרון ששתית? מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד.. את לסבית/אתה הומו? לא שידוע לי כרגע.. דו? תלת בדיחה שגרמה לך לצחוק: וואה וואה יש המון... לא זכור לי כרגע..
איך אתה מרגיש: עייף הבנאדם הכי יפה שראית: אמממ אחי... חג מעודף: פסח... (רק בגלל החופשה... ואההה!! הקניידל של סבתא..) יס או הוט: לי אישית יש הוט... אבל לא נראה לי כזה משנה.. ספורט מועדף: סקס ערוץ מועדף: יש כל מיני בזבזן או חסכן? באמצע למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחסוייה.. :] איזה צילצול יש לך? רמיקס של "הסנדק" הקול הכי יפה ששמעת? של החסוייה שלי כשהיא מתעוררת... לאכול אותה!! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את הלוגו שלי... בכל זאת... סטודיו לא? ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? יודע מה?! O_ם מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אני חושב על איך לישון עוד טיפה מבלי לאחר.. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מגיע קצת לפני.. איך הייתה הנשיקה הראשונה? לא משהו... =\ עם מי? מלי את מאמינה באהבה? אני האמנתי בה עד שהיא הפסיקה להאמין בי.. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בלילה מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: לא מגלח מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: אממ לפני כמה ימים נראה לי.. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: אני מגדל...
במכונה, קרם, חוט או שעווה: כמה בשמים יש לכם: 3 -4 אילו: רושס, כרום ועוד איזה משהו... קשקשים, יש/אין? יש איזה שמפו: הוואי ישנים ערומים?: כשאני לבד אז לא... מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא... מה אני משועמם? שונאים את עצמכם?: לא ממש... :] אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? לא