היי לכולם!

היי לכולם!

אתם מכירים אותי (לפחות חלקכם...) רק לא בניק הזה אלא כגִילגִיל או גיל. סתם הרגשתי טוב ובאתי לספר לכם שזה בגלל שפירסמתי לראשונה (בערך) ברבים יצירה מפרי עטי! אני כותב כבר מ-1995 סיפורים קצרים ויש גם רומן אחד בדרך. לשימחתי אני מרגיש שהכתיבה שלי הולכת ומשתבחת עם הזמן והסיפור האחרון שכתבתי (יום הזיכרון הפרטי שלי) קיבל תגובות ממש נלהבות במקום שבו פירסמתי אותו (בחתימה שלי יש קישור אם בא לכם). בכל מקרה, שנים שאני כותב ולמעט פעמיים לא פירסמתי אף פעם וגם אז הפרסום היה "בקרב חברים" נקרא לזה (בעיתון של המכללה שלמדתי בה). הכתיבה היא החלום שלי וכל כך כיף לראות שהסיפור האחרון שכתבתי מקבל כאלה ביקורות טובות! זה ממש מעודד להמשיך ולכתוב גם את הרומאן וגם סיפורים קצרים, מה גם שסיפורים קצרים לא כתבתי כבר 4 שנים. בקיצור, אני מרוצה ואני מצרף לכם קישור. אגב, שאמח אם תגידו לי מה דעתכם על הסיפור (גם אם היא שלילית). אני יכול לספר לכם שהתגובות עד היום היו כל כך מגוונות שזה מדהים. הרקע של האדם שקורא את הסיפור משנה באופן מאוד מהותי את התפיסה שלו את הסיפור ואת הבנת המסר. קדימה לעבודה!

אגב:

מישהו פה יודע אולי למה כל הדפדפן שלי מחורפן? אני רואה הכל בקטן מאוד, למשל בYAHOO השורה של הכתובת פצפונת ברמה שאי אפשא לקרוא והשאר נורמלי, באתר של הסיפור שלי הכתב פיצפון ברמה שצריך זכוכית מגדלת ובONE למשל הקישורים לליגות (מצד ימין) קטנים ולא עובדים כקישורים בכלל.אצרף צילומי מסך כדי שתבינו למה אני מתכוון.

ידעתם שהלילה הוא הלילה הארוך ביותר?

אני ממש מלא מרץ... מפחיד... אני צריך להפסיק עם הבירה השחורה...

גילגיל../images/Emo24.gif

אחלה סיפור, בעיקר.. הסוף המתבקש מאליו שמראה לנו כמה החיים לא צפויים, ציפיתי למשהו אחד, קיבלתי משהו אחר... אחלה.. אהבתי
נשמח לקרוא אותך הלאה, וכן, אתה מוזמן לפרסם גם פה ב
כל מה שבא לך לשתף אותנו בו.
סופ"ש
לכולנו

../images/Emo82.gif - זה כל הסיפור...

זוכרת לך ימים אחרים של ניהול הבית המקסים הזה... יותר מאשמח לקרוא אותך פה, קצת הרבה הרבה יותר

זה עניין של תקופות וגם עניין של

חרדה מסויימת. בזמנו נשאבתי כל כולי לתוך עולם הפורומים. ניהלתי פורום נוסף וההשקעה בפורומים היתה כל כך גדולה שהיא פלשה ואף השתלטה על חיי בעולם שבחוץ. די אם אציין שאחת ממשתתפות פורום אחר שניהלתי הגיעה אל ביתי לאחר שברחה מבעלה וכמעט התבצרה בו במשך יומיים תוך שהיא שואבת ממני וממשפחתי אנרגיות רבות ומפילה אותנו אל תוך עולמה בעל כורחנו, עד שאימי אזרה את הכוח הדרוש והפקידה בידה סכום כסף קטן על מנת שתמצא לעצמה מקום אחר להתגורר בו. הגברת סבלה מהפרעה מסויימת אך במקום לנסות ולהוציא את עצמה מהעולם ההרסני שבו נמצאה, הכניסה את כל הסובבים אותה לתוך עולמה. יותר משברחה מבעלה, לדעתי הקדימה אותו בדקות ספורות באופן מודע. בקיצור, נכוויתי מעולם הפורומים בזמנו וכעת אני נזהר גם בפושרים... זה הפחד שנשאר. במילים אחרות, בית בית, אבל אם לא הזמנתי אותך, אל תתנחל לי בבית.

טליה1233

New member
../images/Emo5.gif לא נעים, בלשון המעטה

לגבי הגדלת הכתוב, לחץ עם הלחצן הימני של העכבר על שולחן העבודה. לחץ על מאפיינים ובחר בלשונית הגדרות. שם, ברזולוצית מסך, העבר החוגה להכי פחות (לרזולוציה הכי קטנה). לחץ על אישור. אם תתבקש לאשר - אשר. ויהי טוב!

נייט

הבעיה רק אצלי. זה כבר כמה חודשים שהבעיה הזו קיימת רק אצלי. הבעיה עם הפונטים היתה חדשה, הבעיה הזו נמשכת.

טליה1233

New member
אז לאל (המחשבים) פתרונות ../images/Emo6.gif

הניסית להתייעץ עם הנהלת האתר? בד"כ, לאתרים מסודרים יש צוות תמיכה שעוזר בפתרון בעיות שכאלה. מציעה שתפנה אליהם. בהצלחה

למעלה