היי לכולם

CHEN39

New member
היי לכולם

מה שלומכם? חזרתי לאחר כמה ימים עמוסים ביותר לספר לכם שבינתיים הכל בסדר, זורמים בסבבה, וזהו. מקווה שאצלכם גם סביר. התגעגעתי... כתבו מה שלומכם היום. בינתיים יום נעים.

חנוש געגעתי

כל כך שמחה לשמוע תמשכי לזרום . .ושהזרם הזה רק יתגבר, המון הצלחה מכל הלב . ואצלי הכל בסדר קצת מתחפרת בתוך עצמי לא בא לי לצאת ולבלות ,יש גם תקופות כאלה .

CHEN39

New member
גם אני

התגעגעתי... החורף בד"כ מטיל גם עלי את הכבדות הזאת , משום מה עדיין לא... אולי כשיתחיל הגשם. יום מקסים לך ולכולם

התנגדות הילדים לבני זוג חדשים

הבעיה אינה בבת/בן זוג מסויים , הבעיה תהיה עם כל מי שיכנס לקשר ,כי הילדים מרגשים מאוימים ,חוששים לאבד את ההורה ,כי זה כל מה שנשאר להם לאחז בו .וגם חשים שאם יקבלו משהו חדש הדבר יחשב לבגידה .בתי מפורשות אמרה ואומרת " את נשואה": "תפסקי לבגוד"..בני בן 24 סרב להכיר את בן זוגי כשהיה ..והבן השני בכלל התעלם מהשוגיה והוא נשויי . לכן לדעתי, צריך המון סבלנו ,סובלנות ולווי מקצועי .

meshi4

New member
לא נתקלתי

בשמץ של התנגדות מצד ילדיי.ההפך... רק עידוד ותמיכה לאורך כל הדרך. רק אחרי שנה וחצי הרגשתי שאני מסוגלת להתמודד עם נושא ההכרויות שלא היה קל בכלל.בארוחת ערב השבת שיתפתי אותם בנושא הזה.מיותר לומר שכולנו בכינו ויחד עם זה הם איחלו לי בהצלחה והביעו תמיכה שהיתה לי מאוד חשובה.

יום סגרירי

הגשם המיוחל כנראה היום יגיע , ואני כמו רבים אחרים מצפה לו אבל רוצה אותו רק בלילה .. בכלל אני אשה של קיץ אז אני פורחת אוהבת שמש ,חום , וים .שונאת את הזעה אבל , למזלי המצאו מזגנים. יום קסום לכולם ..

../images/Emo24.gif גם אני געגעתי לכן

יום עמוס פעילות אצלי , שמנשך מיום ראשון כמונמלה קטנה עמלה בבית לארגן ולסדר דברים פה ושם הדודות הטובות באו היום שוב, ויחד עמלנו והכנו את הבית לאזכרה ביום חמישי הם עזרו הפעם בשקט בלי מתחים מיותרים , זה היה שינוי לטובה , וממש וניקו יסודי כל מה שאני פספסתי אני מתנצלת שנעלמתי פשוט לא בקו הבריאות , הלב צועקק כואב לו בקור הזה ואני התחננתי שלא יקחו אותי אתמול לאשפוז ואוכל להשאר עמכם כאן

meshi4

New member
תרגישי טוב ...נסיכה

הימים לקראת "האזכרה" לא קלים
. תמיד מחכה להיות מאחורי זה.

למעלה