היי לכולם

היי לכולם

אמרו לי שיש בתפוז הרבה מאוד פורומים, אבל עדין הופתעתי מקיום הפורום הזה... אז ככה אני מתכננת לצנוח (בפסח) צניחת טנדם, הבנתי שיש 2 מועדונים בארץ באילת וליד נתניה, יש העדפות, הבדל בין המועדנים? איך זה לצנוח בפעם הראשונה? האם שווה להשקיע גם בצילום הצניחה? עצות, ותיאור ההרגשה יתקבלו בשימחה

עזבי הכל ורישמי הפרטים

שלום לך, דבר ראשון החלטה מצויינת איך אומרים אצלנו, הדבר הכי טוב שתעשי עם בגדים חוץ מזה, יש שני מועדונים כמו שאמרת: פרדייב בחוף הבונים (45 דקות מת"א) סקיי דייב אילת, באילת מן הסתם (20 דקות נסיעה מהעיר), צריך רק לבדוק אם הם חזרו לפעילות enjoy

להינות מכל שניה

אין עצות מהותיות, את הפרטים לגבי מה ללבוש, מתי לבוא וכד´ תקבלי במועדון כשתזמיני את הטנדם המלצה חמה, כדאי לקחת ווידאו וסטילס, אפילו שזה עולה מעט יותר. חוץ מזה, מי יודע, אולי מיד עם הנחיתה תרוצי למשרד ותירשמי לקורס צניחה, דבר מבורך לכל הדעות בכל מקרה, אני בטוח שתהני, אי אפשר אחרת אם יש לך עוד שאלות, FELL FREE Blue Skies

תודה רבה

החשש הכי גדול שלי זה, שאני שמכריחה את כל מי שאני מכירה לבוא ולצנוח שבסוף אני לא יעיז להוציא את הרגל מהמטוס... קרה שחשת בחילה בצניחה? (כמו שיש מרכבת הרים?) או קושי בנשימה - כמו שאתה מצא בסופת רוחות נגד כיוון הרוח?

עזבי שטויות

עוד לא ראיתי נוסע טנדם שלא יצא ממטוס, כולם מפחדים, מי שיאמר לך אחרת, שקרן אבל אחרי הפעם הראשונה, תמיד יותר קל חוץ מזה, אם לא תאכלי קילו סטייקים בדרך למעלה, אני לא מאמין שתהייה לך בחילה, לפעמים קורה שיש אבל זה די נדיר לגבי קשיי הנשימה, אני חושב שתחזרי לנשום רק אחרי שתנחתי על הקרקע, אז לא צריכה להיות בעיה עם זה

אז אני מקווה שאני לא אהיה הראשונה../images/Emo8.gif

אבל רק מהפדיחה שלחזור במטוס... שטויות, בסוף עוד אני יעשה קורס אני אחזור לשאול ולעדכן ובנתיים, שמים כחולים ותודה, ענת

oferbar

New member
צניחות בפסח

קודם כל צריך להביא מצה, זה למקרה שהמצנח לא נפתח. עדיף מצה שמורה, כי היא יותר אוורירית ואז ה swoop ארוך יותר. תביאי גם ´זרוע נטויה´, זה יעזור לך בפתיחת המצנח. חוץ מזה אין מה לדאוג, כל מדריך עבר קורס כשרות מתקדם. שמיים כחולים. עופר

mikigafni

New member
טנדם

בתור צנחן שישר ניגש לקורס אין לי הרבה מה להוסיף על חווית הטנדם פרט לכך שאפילו אבא שלי בן 52 השתכנע לנסות ונהנה מכל רגע... תבואי ותהני

למעלה