היי לכולם

היי לכולם

וואי ווואי ....כבר מזמן אף אחד לא כתב פה, הפורום כאילו מת משום מה . אז אני יתחיל , לי יש סיבה מוצדקת לאי הכתיבה שלי וזאת בגלל שהתחלתי שנה חדשה של לימודים ובשבוע וחצי האחרונים הייתי עסוקה בקניות למעונות סידורים העברת דירה וכו' אז זהו אני התחלתי את השנה ברגל ימין כבר היום הייתי בספריה והוצאתי חומר לקורסים מקווה שככה זה ימשך ואני יעמוד בלחץ. אז אימהות מה שלום הבנות החמודות שלכן , מה איתכן? והבנות שכותבות פה איפה אתן? שיהיה לכולנו ערב נעים .. תכתבו על כל נושא שבא לכן .. שלכן דלית

nairouza

New member
היי

היי , שלום לכולם, אני מדי פעם מסתכלת וקוראת את ההודעות שלכן אבל כתבתי רק פעם אחת.אז ככה אני אציג את עצמי קוראים לי נאירוז אני בת 28 ואבוחנתי כטרנרית בגיל די צעיר אבל אני לא גיליתי מה בדיוק יש לי עד גיל די מאוחר (15) וגם אז לא סיפרו לי הכל וחשבו שככה הם מגינים עליי. יש לי הרבה מהבעיות הרפאיות שבאות עם טרנר אבל אני מנסה להמשיך את החיים שלי כאילו אין שום בעייה (חוץ מביקור במרפאה פעמיים בשנה). אני אוהבת לקרוא והרבה...( בעיקר באנגלית) ואני כרגע סטודנטית לתואר שלשי בהנדסה. יש לי שאלה האם יש השנה מפגש ברמבם ? (כמו השנה שעברה?) . ועוד משהוא אם יש פה מישהיא ערבייה שרוצה לדבר אני אשמח

הי!

אז כן. צריך לעדכן מידי פעם לפעם. אני הרי עבדתי בקרביץ ולא היו לי שם הרבה שעות עבודה ולכן המשכורת לא הייתה משהו אז חיפשתי משהו אחר ומצאתי! אני עובדת עכשיו כפקידה בחברת ביטוח בחיפה והולך לי סבבה (בינתיים בכל אופן). אני שם רק שבועיים אבל בינתיים באמת מרוצה. אז תאחלו לי בהצלחה.

היי לכולן ולדלית ../images/Emo6.gif

כן באמת חבל שהמצב ככה. יש בנות שהתחילו כאן לכתוב בפורום משום מה לא ממשיכות לכתוב ולשתף. פשוט חבל !! אצלי הכל רגיל . עבודה וקצת לימודים . מצפה לכל אחת שרוצה לכתוב כאן בפורום. על כל נושא . לאורית - בהצלחה בעבודה דרומית

elitp

New member
קצת עידכונים רפואיים...

היי בנות! אצלי הכול שיגרתי ורגיל. עדיין עובדת באותו מקום מכוח האינרציה,וכל יום הוא העתק מדוייק של היום הקודם. לפני שבועיים עשיתי בפעם השנייה בדיקת צפיפות עצם. את הבדיקה הראשונה עשיתי אחרי שנים שהזנחתי את הטיפול ההורמונלי,ואת הבדיקה השנייה עשיתי אחרי שחידשתי טיפול לפני עשרה חודשים. ממה שהבנתי,הפרוגילוטון שיפר לי את צפיפות העצם בשמונה אחוזים,שזה הרבה אבל עדיין לא מספיק. אז ממש ממש לא כדאי לזלזל בזה. וחוץ מזה,בשבוע הבא יש לי תור שיגרתי לאינדו. הפעם החלטתי שאני לא אהיה הפציינטית הנעימה והחייכנית,ואני מתכוונת לשאול את הרופאה שלי כמה שאלות קשות. אולי סוף סוף אני אדע מה בדיוק הוציאו לי מהבטן בגיל 12... אז זהו. הלוואי שיהיו לי בשורות טובות לבשר לכם בשבועות הקרובים.

barbushi

New member
היי לכולן וברוכה הבאה נאירוז!

איזה יופי לפגוש אותך! נקווה שנתראה באחד המפגשים ברמב"ם. בנתיים אין מפגש אבל כשיהיה נודיע! אני מרגישה בדיוק כמוך וחוץ מללכת למרפאה ואת הבדיקות אני אף פעם לא הרגשתי "חולה" בגלל התסמונת. הילית- אני שמחה שאת סוף סוף תשאלי את השאלות ונשמח לדעת שזה יתן לך את התשובות שאת רוצה וירגיע. אני גם הזנחתי את הטיפול ההורמונלי...ואני אמורה לעשות את צפיפות העצם, (שעשיתי לפני שנתיים בערך)ואני בטוחה שהמצב לא יהיה טוב.. בנתיים באמת שיהיו בשורות טובות לכולם.. וחורף נעים.............

batyasher

New member
זה הסתיו עם הענן.....

הי יקרות, מה שלומכן? זהו, נגמר החורף. איזה באסה. אני מתה על הקיץ. שמחה לשמוע שלכל אחת מסתדרים הדברים שלה. מאיוש בסדר, ממשיכה לקבל את הורמון הגדילה (למרות שהיא לא ממש מתה על הרעיון של הזריקות, אבל אין ברירה) עבר כבר קצת יותר מחודש מאז ניתוח הכפתורים והיא התחילה פתאום להגיד מילים כמו אמא, אבא, בקבוק, לא, נעלים, חולצה ועוד. ממש כל יום יש לנו איזה כמה מילים חדשות וזה מאד משמח וכיף. במקביל היום היה לנו שיעור ראשון אצל קלינאית תקשורת ומעתה אנו נלך לשיעור אחת לשבוע. מקווה שהיא גם תיתן למאיה איזה פוש עם עניין הדיבור. בגן היא משתלבת נהדר. הגננת אמרה לי שהילדים מתים עליה ומזמן היא לא ראתה שכל ילדי הגן מאוהבים עד כדי כך באחד הילדים. היא אמרה שממש רואים את האהבה של הילדים שתמיד כשמאיה מגיעה לגן אז כולם מנסים לקבל ממנה תשומת לב והם מתגודדים סביבה וכל אחד רוצה שהיא תשחק איתו. מה אגיד לכן, מקווה שזה ימשיך ככה גם כשהיא תגדל למרות שהיא לא ממש נהנת מכל המהומה סביבה, היא מעדיפה יותר לבחור לה את מס' החברים ורק איתם לשחק. יש לנו תור לשניידר בעוד כחודש וחצי. לדעתנו היא קצת גבהה אבל נחכה ונראה. אלו העדכונים שלנו לעת עתה אז שיהיה רק בשורות טובות ובריאות בתיה

הי בתיה

המון נשיקות למאיה וחיבוק ומקווה שכך ימשיך. אני דווקה חושבת שזה חמוד שיש לה תשומת לב ככה , לא ?...נשמע אחלה תמשיכי לעדכן דרומית

1שרהפ

New member
שלום לכולן

שמחתי לקרוא שאתן בסדר ,בתיה מקסים שמיאה גובהת ושהיא התחילה לדבר . אצלינו הכל בסדר לגבי השילוב לא אישרו לנו השנה כי נזכרנו מידי מאוחר . (לא מבינה למה אבל ככה זה ) הינו השבוע אצל אנדוקרינולוג הוא היה אמור לשקול למדוד גבה כדי לראות אם להתחיל הורמון והחמודה שלי התנגדה בכל תוקף היא צרחה וקיפלה רגלים ניסינו וניסינו עד שהרופא אמר אין מה לעשות תחזרו עוד 3 ח .יאו לא ידעתי שהיא יודעת לצורח כך !!! לגבי ההיפר (הקפיצים ) משהו מדהים הם נעלמו !!! החמודה ישנה בגן צהרים והיתה הולכת לישון ב11 בלילה וקמה גמורה וקפיצית ועכשיו, עשינו לה מבצע של שינה כל יום שהיא נרדמת מוקדם ב9 (לא ככ מוקדם אבל טוב להתחלה) היא מקבלת בבוקר משהו טעים . לא יאומן הגננת וגם אני רואה בבית שהיא הרבה יותר מרוכזת ויושבת ונעלמו הקפיצים ! לא יודעת אם סיפרתי שהיא הולכת עכשיו ונופלת המון .היא פותחה את הראש המון פעמים כל פעם זה ריצות עם ראש מדמם לקופח וכמעט למיון מדביקים לה וכו.. עכשיו הפזיוטרפיסט נתן לנו מתנה כסדה כדי להגן על הראש זה מונע פיתיחות אבל היא עדין נופלת בגן שלחו אותנו לנורלוג ששלח אותנו לEEG והתוצאות יצאו תקינות .משהיא נתקלה בכזאת תופעה . (מאז שהיא הולכת לישון יותר מוקדם המצב קצת השתפר אבל עדין היא כאלו מעבדת שווי משקל מנסה לתפוס את עצמה ונופלת .) יום נעים והמשך סתיו בריא שרה

לבתיה

איזה יופי מאוד שמחה לשמוע שמאיה השתלבה מאוד יפה עם הילדים בגן. חיבוקיןם ונשיקות. מקווה שימשיך כך

למעלה