היי לכולם.

wuten

New member
היי לכולם.

למרות שכבר העלתי תמונות של העץ הזה בפורום, הנה כמה תמונות משופרות שלו ,ותמונה מראשית התחלת אימונו(משהו כמו 9 חודשים). מכול העצים שיש לי הוא המועדף עלי ביותר,זהו זית בר שנמצא גדל על תלולית סלעים,ממש יאמדורי קלאסי,הגיל שלו לא ידוע לי,אבל הייתי מעריך שהוא כבן 10. אשמח לקבל הערות והצעות לשיפור,כמו כן הייתי מבקש את חוות דעתכם לגבי התאמת עציץ(כרגע נמצא בעציץ בונסאי אובלי קצת גדול למידותיו)

wuten

New member
ואחרונה...בתחילת דרכו כבונסאי..

לאחר גיזום רציני של נופו השיחי (שראוי לציין שלא החמיא לו במיוחד),לצערי לא צילמתי אותו בעת ליקוטו.

איתןem

New member
הזית

ערב טוב wuten , לדעתי הצמח בעל פוטנציאל מצויין,יש כמובן להשקיע עבודה. אישית,מפריע לי הענף העליון למעלה בצד שמאל שהוא בעובי הגזע, איתן

wuten

New member
שלום איתן.

אם הבנתי נכון, אתה בטח מתכוון לענף השמאלי הגדול,בתמונה האחרונה שהעלתי(תמונת ה"לפני"),בתמונה זו העץ מצולם מן הצד השני. הענף אליו אתה מתכוון הוסר ברובו הגדול מזמן,ניתן לראות זאת בשאר התמונות.

wuten

New member
וזה היה מיקומו ,לפני שהוסר,מבט מהצד

הנוכחי..

elonliberman

New member
התקדמות נאה...

העץ בריא ומתפתח יפה. ישנה בעיה עם ההתחדדות ההפוכה של הגזע בבסיסו. תנסה להעתיק ולשתול נמוך יותר, שפני המצע יהיו בגובה הנקודה העבה ביותר בגזע. את העתקה מומלץ לא לבצע כעת (חם מידי) אל בסתיו או באביב. יום טוב אלון ליברמן

BIacKnight

New member
ההדמיה שלדעתי נכונה לעץ

אגב עץ זית יפיפיה השינוים כאמור pot יותר קטן והעץ טיפה מוגבהה ,מעין גבעה קטנה.

למעלה