היי לכולם.

היי לכולם.

חזרתי מאילת=] היה ממש כיף! המלון מצוין, הכל כיף, אוויר נעים, מלא סלבס, והכל סבבה. אני חזרתי, אבל לא ממש. בשהייה שלי בפורום, אני מרגישה לא ממש בבית. אני מרגישה שאפחד לא מתייחס אליי, וכאלה. בפרק היומי, אני כותבת תגובה +שאלה, אין תגובה מאפחד. אני כותבת הודעת עזיבה-בקושי תגובה. הכנתי לכווווווווולם בפורום חתימות של כל השחקנים, ועבדתי ממש קשה, רק תגובה אחת שבכותרת היה כתוב יפה. התחלתי לעשות רצף, אפחד לא התייחס חץ ממישהו אחד בודד. פתחתי הודעה על עוד עזיבה, אחרי כמה דקות היא כבר הייתה בעמוד אחד אחורה. אותי זה ממש מעליב, שאני כל כך משקיעה בפורום, וכל כך מוצאת מזמני הפנוי כדיי להכנס לכאן, אין אפילו התייחסות. אולי מי שלדעתי באמת מתייחסת אליי, זו מיכל
זו עם השוקולד
ואליה אף פעם אין לי תלונות ואף פעם לא יהיו. אוהבת אותך מיכלוששש
אני מתלבטת עדיין אם לעזוב, כי כל כך כיף לי להוציא את מה שקורה לי ולהגיד את דעתי על הפרק היומי, ולקרוא ספוילרים. אז אוהבת אתכם
ותודה למי שקרא

אני לא מאמינה שזה קורה

שהודעה כזו אני צריכה להקפיץ
אם הייתם יודעים איזה הרגשה יש לי פה עכשיו.. מיכל, בכל אופן, דברי איתי

קודם כל..

אני מקווה שנהנית באילת{גם אני רוצה דאמט
} אולי זה פשוט לא יוצא לקרוא דווקא את התגובה שלך.. מתי הכנת חתימות לכל הפורום?
טוב אני מקווה שנהנית ואת חלק מהפורום ותאמיני לי שאנשים מכירים אותך ומעריכים אותך{לפחות אני
} דר

אוקי כנסי....

קודם כל שמחה שנהנת באילת !!!! ולגבי מה שכתבת שאת כותבת הודעות בפורום ובקושי מגיבים לך אני אישית לא ממש סמתי לב לזה ואם הייתי רואה ת'הודעה שלך הייתי מגיבה , אני בטוחה שגם שאר האנשנישם (האנשים) לא עושים את זה בכוונה והנה עובדה שת'הודעה האתי שכתבת ראיתי והגבתי , לגבי ההודעה שכתבת שאת עוזבת אין לי מושג ואם אני הייתי רואה את ההודעה אז הייתי כותבת לך שיהיה בהצלחה בהמשך.. אמממ אבל אני לא ראיתי ת'הודעה הזאתי . את צודקת זה מעליב שלא מגיבים להודעות אבל במקרה הזה לא נראה לי שזה בכוונה . ולסיום: אני מקווה שלא ת'עזבי את הפורום כי את בעצמך כתבת שכייף לך לרשום את מה שקורא לך ולהגיד את דעתך על הפרק היומי , ואת משקיעה פה . וזהווווו

היי מאיה../images/Emo9.gif

אולי לא ראית את ההודעות האלה, כי הן מהר עברו לעמודים האחרונים בפורום
בכל מקרה, תודה רבה לך

שמח שנהנה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif../images/Emo181.gif

WB
ספרי חוויות=] ראית את הפרקים שהחסרת או שאת צריכה להשלים?נעזור לך?
בברכה, מאור

היי מאור../images/Emo13.gif

אממ היה ממש כיף באילת
ראיתי את שירי מימון, שלישיית מה קשור, אממ וראיתי מישהו בוללללללללללל שי קדימי במלון
נראה לי שזה היה הוא, אבל אני לא בטוחה
צילמתי אותו בחדר אוכל, והוא ראה אז ישר ברחתי משם
איזה פאדיחה
אבל אני אנסה להעלות את התמונה
ולא ראיתי האמת את פרק 82 אז אני אשמח לעזרה
תודה רבה

דיייייייייייייייייייי

אני חייב:מה אני עזזזזזזז?!@!?!#!?@? מה איתי??? כולם רואים מפורסמים רק אני לא איייי איזה כיף לך!!!1 גוררר רוצה גם
וסליחה שאני משתמש בעז המסכן=] פעם הבא תקראי לי גם;)

חחחח אני מבינה אותך../images/Emo45.gif

נראה לך שפגשתי איזשהו מפורסם בחיימשלי חוץ מבאילת?
אתה יודע איך צעקתי בחדר אוכל הנה אלונה וכולם חשבו שבאתי מהשמיים?
בת דודה שלי, זאתי , וואוואואו פוגשת מפורסמים כל יום! את מי שאתה לא רוצה! ביום רביעי את לרז צ'רכי, החבר של עלמה בטלנובלה בע"מ, אדית חצור, מי לא!? אחרי שאני הולכת ממנה אין פעם אחת שהיא אחרי זה לא פוגשת מישהו מפורסם
אני מקנאה בה
סורי על החפירה

B o N u s

New member
יש ילדה אחת שמעריצה אותה בפורוםהשמינייה

תרשמי שם שחברה שלך פגשה את אדית וזה P:

B o N u s

New member
השם משתמש שלה זה "נעמקה19" היא כותבת שם

הרבה.. את כבר תראי אותה.. ואת יכולה סתם לרשום את זה בתגובה חדשה להודעה כל שהיא

למעלה